Martin1988's blog
08-05-2010 - 11:47

Flytte hjemmefra igen og andet fra min verden:)

Halløj allesammen:)
Først og fremmest vil jeg fortælle at mig og kæresten er flyttet hjemmefra igen. Vi flyttede for snart 2 år siden hjemmefra, og boede der indtil jeg blev syg og det hele blev for meget for os begge, så vi flyttede jeg til min far som hjalp os rigtig meget med at køre mig til sygehus og læge og lign.
Men nu føler vi os klar til at stå på egne ben igen, så vi har fundet os en dejlig 2 værelse lejlighed på 88 kvm, så der flyttede vi ind for en uge siden.
Jeg bruger det meste af dagen på at rydde og spille COD: MW2, imens damen er på arbejde.

Men for lige at tage en update på min sukkersyge, så har jeg stadig nervebetændelse i mine ben og hænder, og hvis det ikke blir bedre over sommeren, så men er de kloge at det nok er kronisk, hvilket nok betyder at jeg nok kun kan arbejde deltid, og måske aldrig får en rigtig uddannelse:(
Samtidig har jeg haft store problemer med min mave, og de seneste undersøgelser viser at jeg med næsten 100 procent sikkerhed også har glutenallergi, og hvis det er sandt så blir mine " madmuligheder" meget indskrænket, da man ikke må få noget med hvedemel og lign i.

Men for at vende tilbage til spil, så har jeg idag anskaffet mig COD: WAW da jeg ikke kan bruge alt min tid på MW2, og skal også have fat i COD 3 og COD 4: MW, for så har jeg hele serien:)

Men ellers er der ikke så meget at fortælle her fra det nordjyske:)
Hav en forsat god weekend.
Mvh Martin.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her