Martin1988's blog
29-06-2010 - 08:53

Så gør man 1 års status.

Halløj allesammen:)
Først og fremmest vil jeg sige at det her godt kan komme til at lyder som en "hav medlidenhed med mig blog" men det er det overhovedet ikke.

Men imorgen er det et år siden jeg røg på sygehuset fordi jeg ikke kunne rigtig kunne trække vejret, hvor de fandt ud af at jeg var ved at omkomme pga syre i min blod, som kommer af en ikke behandlet diabetes 1.
Så kom jeg på insulin og lærte at stikke mig, og blev udskrevet efter 14 dage.
Da jeg havde været udskrevet i 4 dage begyndte min venstre øje på at gøre rigtig ondt, hvor lægerne fandt ud af at jeg havde fået fåresyge, som var gået i min regnbugehinde, hvilket også blev behandlet.
Jeg blev så ramt af depression pga alt det der skete og jeg ikke kunne håndtere det.
I august begyndte min fødder på at brænde og gøre rigtig ondt, og der var min elskede diabetes læge ud af at jeg havde/har nervebetændelse som spredte sig til mine hænder, og det er en følgesygdom som kommer af diabetes.
I september blev jeg indlagt igen, for at jeg kunne få lidt ro og komme på smertestillende og depressionsmiddel, og i det hele taget få det bedre med min sygdom.
I lang tid var der ingen udvikling, jeg gik i seng ved 19 tiden om aftenen og stod op omkring kl 5 om morgenen, fordi min nervemedicin gjorde mig træt, så jeg så ikke rigtig mine venner, kunne ikke spille med mine nørdevenner og havde bare ondt af mig selv.
Omkring januar fik jeg problemer med min mave, og der var ikke nogen der kunne finde en løsning, men nu er lægerne næsten sikker på at jeg har glutenallergi, så er på gluten diæt, og nu går det bedre:)
Min elskede diabeteslæge syntes at nu skulle jeg have en bare lidt normal dagligdag, så fik endelig lov til at skifte til en anden smertestillende, så nu kan jeg holde mig vågen til kl 21-22 om aftenen og kan sove til kl 7-8 stykker, og det er jeg ufattelig taknemlig for.
Men alt det her kan samles sammen til at jeg har fået afvide at jeg nok har et immunforsvar som arbejder imod kroppen i stedet for at hjælpen den, og det er der 2 procent af verdens befolkning som har, hvilket virkelig kan gøre mig ked af det og tænke på hvorfor det lige skulle være mig?

Men jeg har bestemt mig for at se lyst på tingene og lade være med at være bitter, og tænke på de gode ting som jeg har fået i stedet.

Jeg drikker ikke mere da jeg ikke kan tåle alkohol længere.
Jeg er stoppet med at ryge og det samme er min kæreste.
Jeg er begyndt på at snakke med min mor efter 7 år, og har der igennem fået 2 nye små søskende, så nu har jeg 5 søskende i alt:D
Jeg er blevet meget tættere på min kæreste, før i tiden kunne jeg være et kæmpe svin over for hende, og kalde hende mange grimme ting.

Jeg ved godt at disse personer aldrig vil kommet til at læse dette, men derfor vil jeg gerne takker dem!

Min kæreste, fordi hun bare var derfor mig da det hele gik galt<3
Min far for at lade mig og min kæreste flytte hjem til ham, for at få lidt ro, og for at han altid hjælpe sin søn<3
Alle mine søskende for at give mig et smil på læben<3
Min mor for at altid være klar på en hyggelig sludder og en kop kaffe<3
Alle jer på xboxlife.dk for at give mig et godt grin og læse en masse spændene debatter, selvom jeg godt ikke selv deltager i så mange:)

Men alt i alt så er jeg ikke bitter, men derfor må man vel godt hade alt en gang i mellem?

Hvis du har gidet at læse hertil så vil jeg bare sige mange tak for du har gidet læse min historie, hav en rigtig god sommer!:D
Mvh Martin:)
Ps. Hvis i finder stavefejl så er det ikke mig!
08-05-2010 - 11:47

Flytte hjemmefra igen og andet fra min verden:)

Halløj allesammen:)
Først og fremmest vil jeg fortælle at mig og kæresten er flyttet hjemmefra igen. Vi flyttede for snart 2 år siden hjemmefra, og boede der indtil jeg blev syg og det hele blev for meget for os begge, så vi flyttede jeg til min far som hjalp os rigtig meget med at køre mig til sygehus og læge og lign.
Men nu føler vi os klar til at stå på egne ben igen, så vi har fundet os en dejlig 2 værelse lejlighed på 88 kvm, så der flyttede vi ind for en uge siden.
Jeg bruger det meste af dagen på at rydde og spille COD: MW2, imens damen er på arbejde.

Men for lige at tage en update på min sukkersyge, så har jeg stadig nervebetændelse i mine ben og hænder, og hvis det ikke blir bedre over sommeren, så men er de kloge at det nok er kronisk, hvilket nok betyder at jeg nok kun kan arbejde deltid, og måske aldrig får en rigtig uddannelse:(
Samtidig har jeg haft store problemer med min mave, og de seneste undersøgelser viser at jeg med næsten 100 procent sikkerhed også har glutenallergi, og hvis det er sandt så blir mine " madmuligheder" meget indskrænket, da man ikke må få noget med hvedemel og lign i.

Men for at vende tilbage til spil, så har jeg idag anskaffet mig COD: WAW da jeg ikke kan bruge alt min tid på MW2, og skal også have fat i COD 3 og COD 4: MW, for så har jeg hele serien:)

Men ellers er der ikke så meget at fortælle her fra det nordjyske:)
Hav en forsat god weekend.
Mvh Martin.
27-12-2009 - 10:03

Så kom Sofia:D

Hej allesammen og glædelig jul!:)

Ja så kom "det" jeg havde ventet på, min kusine har endelig født:D
Min kusine er kun 16 år, så var meget nervøs for hvordan det ville gå, men det er vist gået fint, så har godt nok glædet mig til at få beskeden om at lille Sofia er kommet til verden:D
Sofia er forresten opkaldt efter min lillesøster på 16 mrd som hedder Sofie:D
Men ville bare dele denne dejlige besked med jer:D
Mvh Martin.
30-11-2009 - 07:46

Så skete det forfærdelige!

Min Xbox er død! Da jeg skulle tænde den i dag var der sgu 3 lorte røde ringe!
Man ved det kan ske, men tror det altid det sker for naboen;(
Ikke mere MW2 til mig medmindre min kæreste kan se hvilken ulykke der er sket, men jeg tvivler desværre..
Nu vil jeg drukne min sorger i kaffe og kæle og snakke sødt med min box, og håbe at den ikke led for store smerter.
R.I.P du dejlige box.
28-11-2009 - 17:16

Sygehus og fødselsdag.

Hej igen.

I dag har det godt nok været en lidt sur dag, røg nemlig på sygehuset:(
Jeg er kommet på noget nyt nervemedicin som lægen godt nok havde sagt kunne gøre mig meget svimmel så jeg skulle passe lidt på.
Men jeg valgte at gå en tur alligevel, men blev dårlig og satte mig ned, men begyndte på at ryste helt vildt. Havde så siddet der i et stykke tid da der kom nogen forbi der ringede 112.
Blev indlagt og der fandt de ud af at jeg var blevet nedkølet, havde en temperatur på 34 grader, så de gav mig varmt saltvand i drop, og da jeg fortalte at vi skulle holde min kærestes fødselsdag i aften så de lod mig komme hjem efter 10 timer, hvis der var nogen der kunne holde øje med mig. Så nu er det slut med at gå ture alene, så det ikke sker igen.

Men nu vil jeg holde min kærestes fødselsdag:)
HURRA for hende:)

Med venlig hilsen.
Martin
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her