Marddos's blog
18-01-2007 - 19:05

Projekt og terminsprøver

Ja, i mandags havde jeg så projektfremlægning og det gik egentlig meget godt. Jeg havde skrevet om Dan Brown og havde fundet en masse om ham, men det er bare lidt irriterende når man går i klasse med en masse tumper, der sidder og hører musik og skriver sms, når man fremlægger; så er det ligesom lidt svært.

Men jeg fremlagde og det gik nogenlunde, bortset fra til sidst, hvor der skete et eller andet mærkeligt med min tunge og jeg udtalte ordene med engelsk accent.

Jeg fik et flot 9-tal for mit produkt og for min fremlægning, så jeg er egentlig meget tilfreds påtrods af den minimale interessere fra mine såkaldte "kammerater".

På mandag d. 22/1-07 skal jeg op til den første terminsprøve i år. Vi skal skrive stil fra 8.30 - 12.30, så jeg tager min bærbare computer med og skriver på den; det skal nok gå godt.

Tirsdag er der færdighedsregning fra 8.30 - 9.30 og problemregning fra 9.30 - 12.30. Så det bliver en lang dag med en masse matematik.

Onsdag, som er sidste dag, har vi diktat fra 10.15 - 11.15 og læseprøve fra 11.15 - 11.45. Lærerne siger, at der kun er 2 ud af skolens 70 lærere, der har kunnet nå at lave læseprøven færdig inden for den halve time. Vi fik så en læseprøve for noget tid siden, den som lærerne havde lavet, men ikke den vi skal have til terminsprøven, og den blev jeg færdig med før tid og det hele var rigtigt. Så det skal ikke gå hen og blive noget problem; det er jeg helt sikker på.

/Marddos

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her