Marddos's blog
04-12-2006 - 22:07

Mit liv på Xboxlife

Ja, det hele startede jo den 29/12-05, hvor jeg blev medlem her på siden. Jeg fik min Xbox 360 samme dag, som jeg tilmeldte mig.

Xboxlife blev min foretrukne side og den side jeg var mest online på fra den dag. Der er ikke gået en dag, hvor jeg ikke har været på xboxlife; bortset fra da jeg var på Filipinerne, i Spanien og i Tyrkiet. Selvfølgelig ikke på samme tid :P

Nå, men jeg har fået en masse gode venner herinde, som jeg også spiller online med og kommunikerer meget med her på siden. Blandt dem er der Rechain, som jeg tit snakker med og så er der RiLLeNXD, som er en af mine homies fra Slg.

Jeg har været med i nogle turneringer, som er nogenlunde vellykkede og så har jeg handlet meget herinde.

Noget af det bedste ved Xboxlife.dk er, at man kan sælge og købe, næsten alt mellem himmel og jord, herinde. Der er stort set altid en køber eller en sælger og det er virkelig lækkert! Det er fedt, at Xboxlife er blevet til et så stort community med over 2000 medlemmer. Jeg må squ sige, at det er virkelig godt gjort drenge!

De tilbud og alle de konkurrencer, der også kommer her på siden er godt nok også bare alt for lækre og de kommer jo bare så tit. Så en eller anden dag må man jo vinde en konkurrence eller nå at få fat i et af tilbudene. Hehe.

Anmeldelserne her på siden er også virkelig godt skrevet. De giver virkelig én et indblik i, hvilke spil man skal have fingrene i og hvilke man helst skal undgå.

Sommetider kommer der også en nedtælling på forsiden, som ingen ved, hvad tæller ned til, udover Morten Skou og måske nogle fra redaktionen. Folk er altid meget spændte og jeg tror Morten nyder at køre rundt med os hele tiden :P

Men det jeg faktisk ville var at sige tak for et kanon lækkert community og opfordre redaktionen til at blive ved med alt det gode arbejde, som de gør for denne side.

/Marddos

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her