Marddos's blog
25-03-2007 - 17:16

Førstehåndsindtryk af PS3

Her kommer lige mit førstehåndsindtryk af Playstation 3:

Jeg kørte op til EB Games klokken 23.40 på cykel for at hente den længe ventede Playstation 3. Jeg var nummer 3 i køen og fik købt og betalt den kl. 00.04. Der var ca. 20 mennesker oppe for at hente den. Jeg hoppede så op på cyklen igen og cyklede hjem med den enormt tunge kasse. Hehe.

Jeg skyndte mig indenfor i huset og låste døren og nærmest løb ind på mit værelse, tændte for fjernsynet og hen på AV ("spillekanalen"). Jeg satte så æsken oppe på bordet og åbnede den. Først tog jeg den ekstremt lette controller ud og den er jo ligeså lækker som DualShock 2. Så kom kablerne også op og til sidst den store Playstation 3. Havde ikke regnet med, at den var så stor som den nu er, men det gør den skam ikke grimmere. Den har et lækkert glat design ligesom Nintendo Wii, som er rigtig lækkert.

Jeg satte så Playstation 3 op på den plads jeg havde reserveret til den ved siden af min Wii og 360 og satte kablerne i. Jeg undrede mig lidt over strømkablet, da den store kasse ikke sad på, hvilket er et stort plus! Jeg tændte så for maskinen og fik at vide, at jeg skulle sætte USB kablet i PS3 og min controller, da den skulle lades op først. Så navigerede jeg lidt rundt i menuerne, som er fuldstændig det samme som på PSP, for at finde det sted jeg laver update. Så opdaterede den i et kvarters tid og så efter det registrerede jeg mig. Derefter hentede jeg en masse demoer.

Satte så Virtua Fighter 5 i maskinen efter jeg havde sat demoerne til at downloade. Jeg må sige, at det har en ekstremt lækker grafik og ligger meget tæt op ad Tekken mht. styring, hvilket jo kun er et plus! Jeg spillede det så i en time og det er bare et kanont fedt spil, hvor du kan vælge mellem 10-20 personer til at starte med.

Dagen efter satte jeg så Tony Hawks: Project 8 på, som også havde mindst ligeså lækker grafik som Virtua Fighter! Jeg synes, at det er et rigtig fedt spil, som fungerer rigtig godt. Man kan desuden bruge bevægelsessensoren i controlleren, ved at dreje til en af siderne eller bukke den forover eller bagover, til at lave tricks.

Call Of Duty 3 har jeg også fået købt, men har endnu ikke fået spillet det. Har også købt Fight Night Round 3 og Sonic The Hedgehog, som jeg heller ikke har fået spillet, men det kommer snart!

Jeg har selvfølgelig fået koblet den til internettet, men har desværre ikke fået spillet online endnu. Venne-systemet fungerer stort set ligesom på Xbox 360 og Nintendo Wii, hvor du indtaster personens brugernavn og så er han din ven når han accepterer dig. Den måde du downloader ting på er meget nemmere og lettere overskueligt i forhold til på Nintendo Wii og på Xbox 360, synes jeg, da du bare skal ind og trykke på den ting du vil hente og så bekræfte det og så downloader den i baggrunden. Meget let at navigere rundt i!

Så er der ikke så meget andet at sige lige nu, men der kommer helt sikkert mere de kommende dage!

/Marddos
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her