Marddos's blog
18-03-2007 - 22:48

Stil - igen, igen!

Her får I min seneste stil:

Mit Sted


Et af de steder, der er helt specielt for mig er mit værelse. Der har jeg en masse af de ting, der har stor indflydelse på min dagligdag. Bl.a. har jeg alle mine konsoller, bøger, fodboldtrøjer og mit tv derinde. Det er dejligt, at jeg har mit eget værelse, så jeg kan ligge inde i min seng og slappe af i fred og hygge mig med mine konsoller, bøger eller mit tv.

Mit værelse er på 16 m² og har trægulv og træloft. Lige når man kommer ind ad døren, og kigger på væggen til højre, kan man se to vinduer og et ur. I vindueskarmene står der en lampe, og der ligger nogle skriveredskaber.
Kigger man ligefrem, kan man se et træbord og min seng. På bordet står min bærbare computer, en bøtte bolsjer, nogle bøger, et par blade, en kop og en flaske.
Overfor min seng står mit tv, mine konsoller, mine cd'er, mit merchandise og alle mine bøger inde i en reol. Hvis man åbner lågen i reolen, som er af glas, kan man se en masse jumbobøger, mine trofæer, mit Manchester United krus og mine to FC Barcelona glas.
Ved siden af reolen står min lænestol. Stolen er af træ og polstret med noget blåt betræk. På stolen ligger der en taske fyldt med dvd film, en taske til min bærbar og et Manchester United halstørklæde.
Ved siden af min seng står mit store klædeskab i hjørnet. Der kan være rigtig mange ting derinde. Det er et halvgammelt skab, delt op i to, med en masse hylder. I den ene del af skabet har jeg alle mine t-shirts, mine bukser, mine bælter, mit træningstøj, mine sportstasker, mine fodbolde, mine fodbold kasketter og alle mine fodboldtrøjer. I den anden halvdel af skabet har jeg alle mine sko og fodboldstøvler, og mit fine tøj hængt op på bøjler. Jeg har desuden også et par tæpper og et skohorn derinde.
Ved siden af skabet, på venstre hånd når man kommer ind ad døren, står der en skænk. I skænkens skuffer og låger er der masser af cd'er, dvd'er, spil, blade, mapper og en masse andre ting. Oven på skænken står der en trådløs router, så jeg ikke behøver et kabel for at komme på internettet. Der står også en lille papirpose med mine halskæder i, 5 Cola glas, en smirnoff ice og nogle boblekuverter.

Jeg kommer tit inde på mit værelse med nogle af mine venner, hvor vi spiller på konsol, surfer på nettet eller hører noget musik. De fleste af mine rigtige venner har set mit værelse, hvor der kun er meget få, der ikke har. Mit værelse er virkelig et af de bedste steder i hele verden, da det er det sted, hvor jeg kan være mig selv og hygge mig med vennerne og familien uden, at nogen kan komme og ødelægge det.

Lavet af Mathias Mortensen


NB! Dette er den dårligste stil jeg nogensinde har skrevet, da emnerne jeg kunne vælge imellem ikke er noget jeg er god til at skrive om.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her