Marddos's blog
28-02-2007 - 21:41

Superman Returns


Her er en lille bitte anmeldelse af Superman Returns. Eller, vi kan også bare kalde det for min lille mening :b


Superman Returns har faktisk fået utroligt dårlige anmeldelser, men personligt synes jeg faktisk, at det er ret så godt :-)Det hele starter med, at der kommer nogle af de onde du skal nakke. De er hurtigt færdige ved hjælp af lasersyn. Så skal du give Metallo nogle bank efterfølgende.

Spillet er nok ret hurtigt gennemført, da man hurtigt klarer missionerne. Men sådan er det kun lige i starten. De første 50% kan du nok komme igennem på en 2 timers tid, men det sidste stykke begynder dine modstandere at blive noget sværere og de forskellige missioner tager længere tid.

Ting du kan komme ud for er f.eks, hvor du skal slukke en ildebrand eller kæmpe mod nogle af de onde. Så er der også nogle minigames, hvor du kan flyve om kap mod en eller anden underlig fyr, og en hvor du skal kæmpe som Bizzaro og smadre alt på din vej (finder selv de minigames med Bizzaro ekstremt sværre).Jeg synes, at Superman Returns er et rigtig godt spil og det er muligvis et spil jeg vil købe igen når det falder i pris :-) Noget af det fedeste ved spillet er når du flyver - det føles rigtig godt!

Her er min karakter til spillet:

Gameplay: 7
Grafik: 7
Lyd: 7
Holdbarhed: 8

Overall: 7.3
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her