Marddos's blog
25-02-2007 - 13:45

ClickHar lige fået set Click for første gang og jeg blev vildt overrasket over, hvor god den egentlig er! Det kan meget vel være den bedste film med Adam Sandler, som jeg nogensinde har set!

Det hele starter med, at Michael Newman (Adam Sandler) ikke har så meget tid til familien og må udsætte en masse ting, som han skulle have lavet med dem pga. sit arbejde. Overfor hans hus bor familien O'Doyle, også kendt fra filmen "Billy Madison", som har en masse nye ting, som universal fjernbetjening og stor autocamper. Derhjemme har Michael Newman selv en masse forskellige fjernbetjeninger, som han ikke kan finde hoved eller røv i, så derfor beslutter han sig for at tage ud og købe en universalfjernbetjening til at styre det hele med. Han kommer ind hos Morty (Christopher Walken), som giver ham en universalfjernbetjening, der kan styre hele hans liv; det glemmer han så bare lige at sige til Michael.

Click

Michael kommer op at skændes med sin kone, Donna (Kate Beckinsale), da hun er sur over, at han bliver ved med at skuffe børnene. Mens Donna skælder ud, spoler han frem mens hun snakker, da han skal skifte kanal; hun begynder så at snakke hurtigere uden at han kan høre det og til sidst får han så trykket på afspil-knappen, hvor hun så siger at par afsluttende ord.. Han lægger slet ikke mærke til det der skete. Hans hund begynder så at gø, da han sidder og laver noget arbejde og så tager han for sjovs skyld fjernbetjeningen, peger på hunden og skruer ned. Det virker underligt nok! Han begynder at begynder at blive lidt skræmt over fjernbetjeningens virkning og tager så ind til Morty med den og beder om en forklaring. Morty forklarer ham så, at han kan spole frem og tilbage i sit liv, og at der sågar er en menu over hans liv. Der er også kapitler og kommentatorspor. Det er ingen hemmelighed, at Michael er et karrieremenneske og hans chef (David Hasselhoff) har store planer med ham. Han får en handel i hus og senere sker der en masse uventede drejninger.
I kan forvente en masse humoristiske og dramatiske ting, hvis I får fat i filmen!

Karakter: Rating


click
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her