mainPR0totype's blog
26-09-2009 - 15:29

Weekend!!

Ny weekend, det' nice!
Skal højst sandsynligvis til housewarming idag, og med den 5L øltønde der står herhjemme bliver det nok en god lørdag lige meget hvad ;)

Søndag, imorgen, bliver lidt halv hård med biologirapport, engelsk resumé, dansk stil og matematik aflevering.. alt sammen til i løbet af næste uge..

Med tømmermændene fra igår har jeg bare siddet og gloet 3 film igennem: Enemy of the State, Year One og Next Day Air.
Den første er (som sædvanlig) pisse god, den anden (Year One) var også fin nok, men havde måske forventet lidt mere af den.. Next Day Air var virkelig også god, syntes jeg, og overvejer nu at bruge nogle af SU pengene fra næste måned på en god del Scrubs sæsoner..

Til sidst tænkte jeg at jeg lige ville poste en video, til noget som godt kunne gå hen og blive cool nok! Så vidt jeg har forstået det, er det en ny gruppe (bla. L.O.C. og nogle af drengene fra suspekt) som udgiver album her til november.God weekend, og skriv endelig kommentarer hvis det er!
20-09-2009 - 18:14

Rundt om Alex

Så.. En overstået weekend, med følelser og druk er endelig(!!!!) overstået..
Den hyppige læser af bloggen vil måske have lagt mærke til noget omkring en tøs i sidste version af bloggen.. Her kommer lige en "...continued"

Igår var jeg hos en kammerat, og tog senere på aftenen på en slags bar ting (Interpol) i roskilde, hvor jeg havde aftalt at mødes med hende. Vi var der lige kort, og så gik vi op mod stationen, fordi hun åbenbart skulle videre..
Der kom ikke nogen bus, så vi sad bare og ventede på en taxa i godt omkring 20-30 minutter, hvor vi bare sad og var fulde, holdte i hånden og så lagde hun hovedet på min skulder et par gange..

Idag mødtes jeg så lige med hende, for at fortælle hende omkring hvordan jeg havde det med hende, og for at høre om hun følte på samme måde, så for at gøre en lang historie kort, blev der spillet lidt på "jeg-kan-godt-lide-dig-men-tror-det-er-bedst-hvis-vi-bare-er-venner"-kortet. Det var som sådan fint nok, ret ærgeligt da jeg godt kunne lide hende, men ville egentlig også bare gerne høre hvor vi stod..

Konklusionen herved er så: Hun havde åbenbart også noget kørende med en anden fyr, som hun har haft i en del måneder nu, og "som det så ud nu" havde hun flere følelser for ham den anden. Same old song and dance..

Anyhoo, det er selvfølgelig ikke livets undergang, men ret ærgeligt.. men fuck nu det!
I løbet af næste uge regner jeg med at gå ud med flere ansøgninger til job (skal lige have skrabet de 8000 sammen så jeg kan flytte til roskilde) og så begynder jeg måske til boksning i roskilde!
Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle starte i fitness med mine andre kammerater, eller hvad, men boksning lyder sgu lidt mere spændende ;) Så hvis I har nogle gode råd og / eller lignende til dét, må I meget gerne skrive en kommentar!For lige at opsumere så er livet pisse kompliceret nogle gange, men samtidig pisse fedt, og alt for kort til at bekymre sig (for meget) om sådanne ting.. Som fx den matematik aflevering vi har for til onsdag ;)

Hold humøret oppe derude, og ha' en god uge!

Ps. glæder mig rocker meget til den første, SU!!!!
19-09-2009 - 10:23

Høj 'on life'

Så er weekenden skudt i gang, og den har fandme været god! Jeg fik fri 13:40 fra HF igår, så jeg tog lige hjem til en kammerat, købte ind til dagen (4 Ren pils, 4 Guld pils og en asti, fra netto ;)) og satte så kursen mod folkeparken (Roskilde).
Inden jeg overhovedet kom derned havde jeg bundet alle øllene, så var i godt humør, og det blev da kun toppet, da tøsen jeg har gået og været interesseret i, spurgte om hun ikke skulle have lidt massage!

Jeg var i parken i nogle timer, men min kammerat blev (desværre) lidt for fuld, så vi fulgte ham hjem til hans lejlighed, og købte da også lige noget McD mad til ham inden. Vi sad derefter (nogle gutter og jeg) og chillede i hans lejlighed, til noget disney sjov (yup, det bliver bare endnu bedre i fuld tilstand!), men eftersom jeg ikke rigtigt kendte hans kammerater tog jeg videre til en venindes lejlighed, og drak lidt videre deroppe. Gik så lige ned i Netto inden de lukkede (19:48 ifølge bonnen) og købte en champagne og fik også lige fat i en Små Blå.
Jeg gik op til pigernes lejlighed igen, og dér havde vi det egentlig fint nok.
En time eller to senere spørger hende den anden tøs, som jeg gav massage, om jeg ikke ville komme ned og hente hende.

Så jeg gik ned i byen og hentede hende, og holdte hende i hånden op til lejligheden, hvor vi lagde os ind på et andet værelse og bare lå og snakkede.. Det var fucking nice!

Idag skal jeg så enten til 1 (og/eller 2) atten års. Eller til Roskilde, chille noget GTA med en kammerat, i biffen og så i byen (og evt. mødes med hende fra igår ;)).
Er lidt i tvivl, fordi jeg ville egentlig gerne være sammen med mine mates herude fra landet til de to 18 års, men jeg kender ikke rigtigt nogle af dem der holder og er ikke rigtigt inviteret, så jeg tror bare jeg tager til Roskilde. Vil nu egentlig også 10 gange hellere chille noget GTA og se "Gamer" og evt. score i byen senere, end jeg vil blive herude på landet, men jeg vil samtidig ikke skuffe de andre..

Konklusionen er ihvertfald at livet er fucking kompliceret med alt muligt pis for tiden, men samtidig er det også FUCKING nice! Og alt dette i en alder af kun 18 år!
Håber lidt på noget sker i aften, med hende tøsen, men jeg skal nok selv ikke være lige så fuld :D

Undskyld for endnu en "wall of text" blog, men syntes bare jeg lige ville smitte lidt glæde af til alle jer andre!
Stay in school, and don't do drugs!

ps: laver nok en update senere på weekenden, eller senere på ugen til de interessede!
Følg Xboxlife her