mainPR0totype's blog
26-10-2009 - 15:20

Ventetid!

Her, en uge efter skolernes-efterårsferie, er man så blevet kastet hovedkuls ud i forskellige opgaver. Naturfagsprojekt (Kemi, Naturgeografi og Biologi) om øl (yay!), fotosynteserapport (Biologi), dansk-historie opgave, 7. Hjemmeregning.
Udover dette er vi begyndt på potensudvikling i matematik, og skal til at starte på et ret spændene emne i engelsk, nemlig Konspirationsteorier.

Udover alt dette sidder jeg og venter på en masse andet. SU'en på fredag, tilbagesvar fra diverse arbejdspladser og de næste par spil der skal ind ad døren.

Her tænker jeg især på Modern Warfare 2 og Left 4 Dead 2. Men jeg er sgu i tvivl om hvilket format MW2 skal købes til. Left 4 Dead 2 er fuldt ud bestemt til pc'en, men lige præcis men MW2 var jeg egentlig mest glad for det til xboxxen. Når jeg spillede dér, røg jeg meget nemmere op på top 3-5 end på pc-versionen, og jeg syntes egentlig også det er lidt federe med en controller, lige præcis til dét spil. Dillemmaet er bare at mine kammerater alle spiller pc-versionen og jeg egentlig godt kunne tænke mig at tæve dem i dét ;)

Left 4 Dead 2 bliver også rigtig fedt, jeg har det sidste års tid (eller hvor lang tid det nu har været ude) spillet 1'eren en del, og jeg syntes sgu ikke at blive træt af dét.. 2'eren skal nok blive fed!Til sidst ville jeg egentlig lige høre jeres forventninger til de 2 spil, og om I skal have dem/det til pc'en eller til 360'eren.

Og om I ved et billigere sted at anskaffe sig MW2 til box'en, end game.co.uk (cirka 370 kr) uden toldrisikoer.

Håber alle har det godt, og ikke er for stressede her i efterårsperioden!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her