mainPR0totype's blog
20-09-2009 - 18:14

Rundt om Alex

Så.. En overstået weekend, med følelser og druk er endelig(!!!!) overstået..
Den hyppige læser af bloggen vil måske have lagt mærke til noget omkring en tøs i sidste version af bloggen.. Her kommer lige en "...continued"

Igår var jeg hos en kammerat, og tog senere på aftenen på en slags bar ting (Interpol) i roskilde, hvor jeg havde aftalt at mødes med hende. Vi var der lige kort, og så gik vi op mod stationen, fordi hun åbenbart skulle videre..
Der kom ikke nogen bus, så vi sad bare og ventede på en taxa i godt omkring 20-30 minutter, hvor vi bare sad og var fulde, holdte i hånden og så lagde hun hovedet på min skulder et par gange..

Idag mødtes jeg så lige med hende, for at fortælle hende omkring hvordan jeg havde det med hende, og for at høre om hun følte på samme måde, så for at gøre en lang historie kort, blev der spillet lidt på "jeg-kan-godt-lide-dig-men-tror-det-er-bedst-hvis-vi-bare-er-venner"-kortet. Det var som sådan fint nok, ret ærgeligt da jeg godt kunne lide hende, men ville egentlig også bare gerne høre hvor vi stod..

Konklusionen herved er så: Hun havde åbenbart også noget kørende med en anden fyr, som hun har haft i en del måneder nu, og "som det så ud nu" havde hun flere følelser for ham den anden. Same old song and dance..

Anyhoo, det er selvfølgelig ikke livets undergang, men ret ærgeligt.. men fuck nu det!
I løbet af næste uge regner jeg med at gå ud med flere ansøgninger til job (skal lige have skrabet de 8000 sammen så jeg kan flytte til roskilde) og så begynder jeg måske til boksning i roskilde!
Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle starte i fitness med mine andre kammerater, eller hvad, men boksning lyder sgu lidt mere spændende ;) Så hvis I har nogle gode råd og / eller lignende til dét, må I meget gerne skrive en kommentar!For lige at opsumere så er livet pisse kompliceret nogle gange, men samtidig pisse fedt, og alt for kort til at bekymre sig (for meget) om sådanne ting.. Som fx den matematik aflevering vi har for til onsdag ;)

Hold humøret oppe derude, og ha' en god uge!

Ps. glæder mig rocker meget til den første, SU!!!!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her