mainPR0totype's blog
19-09-2009 - 10:23

Høj 'on life'

Så er weekenden skudt i gang, og den har fandme været god! Jeg fik fri 13:40 fra HF igår, så jeg tog lige hjem til en kammerat, købte ind til dagen (4 Ren pils, 4 Guld pils og en asti, fra netto ;)) og satte så kursen mod folkeparken (Roskilde).
Inden jeg overhovedet kom derned havde jeg bundet alle øllene, så var i godt humør, og det blev da kun toppet, da tøsen jeg har gået og været interesseret i, spurgte om hun ikke skulle have lidt massage!

Jeg var i parken i nogle timer, men min kammerat blev (desværre) lidt for fuld, så vi fulgte ham hjem til hans lejlighed, og købte da også lige noget McD mad til ham inden. Vi sad derefter (nogle gutter og jeg) og chillede i hans lejlighed, til noget disney sjov (yup, det bliver bare endnu bedre i fuld tilstand!), men eftersom jeg ikke rigtigt kendte hans kammerater tog jeg videre til en venindes lejlighed, og drak lidt videre deroppe. Gik så lige ned i Netto inden de lukkede (19:48 ifølge bonnen) og købte en champagne og fik også lige fat i en Små Blå.
Jeg gik op til pigernes lejlighed igen, og dér havde vi det egentlig fint nok.
En time eller to senere spørger hende den anden tøs, som jeg gav massage, om jeg ikke ville komme ned og hente hende.

Så jeg gik ned i byen og hentede hende, og holdte hende i hånden op til lejligheden, hvor vi lagde os ind på et andet værelse og bare lå og snakkede.. Det var fucking nice!

Idag skal jeg så enten til 1 (og/eller 2) atten års. Eller til Roskilde, chille noget GTA med en kammerat, i biffen og så i byen (og evt. mødes med hende fra igår ;)).
Er lidt i tvivl, fordi jeg ville egentlig gerne være sammen med mine mates herude fra landet til de to 18 års, men jeg kender ikke rigtigt nogle af dem der holder og er ikke rigtigt inviteret, så jeg tror bare jeg tager til Roskilde. Vil nu egentlig også 10 gange hellere chille noget GTA og se "Gamer" og evt. score i byen senere, end jeg vil blive herude på landet, men jeg vil samtidig ikke skuffe de andre..

Konklusionen er ihvertfald at livet er fucking kompliceret med alt muligt pis for tiden, men samtidig er det også FUCKING nice! Og alt dette i en alder af kun 18 år!
Håber lidt på noget sker i aften, med hende tøsen, men jeg skal nok selv ikke være lige så fuld :D

Undskyld for endnu en "wall of text" blog, men syntes bare jeg lige ville smitte lidt glæde af til alle jer andre!
Stay in school, and don't do drugs!

ps: laver nok en update senere på weekenden, eller senere på ugen til de interessede!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her