mainPR0totype's blog
07-01-2009 - 21:44

Uddannelse...?

I sommers da jeg sluttede mit efterskole år vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle lave.
Så jeg begyndte på RoskildeTekniskeSkole på grundforløb som animator. Efter noget tid fandt jeg ud af at det ikke var mig og da chancerne for hovedforløb alligevel ikke var særlig store ville jeg egentlig hellere lave noget andet. Så jeg gik ud og arbejdede i Kvickly indtil julen 2008/nytår 2009, fordi jeg regnede med at starte på skole d. 5 Januar. Da jeg ikke fandt noget, har jeg i disse tre dage bare fladet den herhjemme. (Og er "desværre" blevet lidt bedre til Halo :D)
Men jeg tror måske jeg har fundet noget jeg der kunne få mig beskæftiget indtil sommerferien.
Cykel- og Mekanikeruddannelsen!
Jeg har undersøgt en del uddannelser og job, men der var ikke rigtigt noget der sagde mig noget overhovedet, mest fordi jeg ikke ved hvad jeg vil (både med mit liv, men også rent uddannelsesmæssigt). Men det her siger mig alligevel lidt mere end noget af det andet, og der starter nye hold op her d. 19 Januar, så indtil videre regner jeg med at starte dér.
Jeg har dog lige lånt bogen "Hvad kan jeg blive 2009" på biblioteket, en 1000 siders lang bog kun omhandlende uddannelser og job, som jeg lige skal igennem inden jeg beslutter mig for noget helt.

Grundforløbet som Cykel- og Motorcykelmekaniker varer (såvidtjegved) 20 uger.
Så det er lige indtil sommerferien i år (ROSKILDEEEE!!) og det passer sådan set fint. Så kan jeg (efter en SKØN sommerferie) starte enten på gymnasiet efter sommerferien, eller starte mit hovedforløb som cykelmekaniker, alt efter hvordan situationen ser ud til den tid (om grundforløbet var sjovt/kedeligt, eller om jeg måske kan overskue 3 år med fysik, lektier osv).

I må (MEGET(!)) gerne poste en kommentar hvis I selv er cykelmekaniker, eller kender nogen som er, og kan give nogle erfaringer, eller hvis I bare vil sige noget til hele min forundren (filosofering måske? ;-))

Nå, noget andet gamer-relateret nyt kunne nok være at jeg lige har fået min Gears of war COG tag-halskæde som er utrolig nice. Og Fifa 09 kom med posten idag, så mangler jeg bare Brothers in Arms, Far Cry 2, Stranglehold og Kane and Lynch alle fra game.co.uk.

Det var egentlig dét jeg lige ville ud med, jeg har gået og tænkt over det utrolig meget de sidste par uger og tror bare at det var godt jeg fik det ud af hovedet, og på skrift...

De bedste hilsner fra A til det lex. (Alexander)


edit: her kommer billederne pr. request:
http://img150.imageshack.us/my.php?image=img9022qa2.jpg

http://img258.imageshack.us/my.php?image=img9019zi8.jpg
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her