mainPR0totype's blog
02-12-2008 - 18:35

Blizzard luuuv

Hej. Det her blog indlæg kommer primært til at handle om Blizzard(-Activision?)s pissegode support.

Igår morges oprettede jeg en ny World of Warcraft account, via det "nye" Recruit-a-friend ting, hvor man kan lvl'e og klare quests sammen med en ven og få 3 gange experience og nogle andre goder.

Man starter ud med en Trial Account (med 10 dages gratis spilletid) men eftersom jeg vidste at jeg ville spille længere tid, købte jeg både World of Warcraft og World of Warcraft: The Burning Crusade online. Jeg havde også et 60 Dages prepaid card liggende som jeg også smed over i accounten.

Da jeg havde spillet lidt fandt jeg ud af at jeg stadig havde de "begrænsninger" som en trial account, selvom jeg havde købt spillet, udvidelsen og 60 dages spilletid.


Jeg kontaktede derefter deres "billing and account" service via e-mail, og bedte dem om at gøre mig fri fra en "trial-account"s begrænsninger, og hvis de ville kunne de da sagtens tage de 10 dages gratis spilletid væk.

Idag da jeg kom hjem fra arbejde ser jeg en email, da jeg logger på messenger, og tænker "Nææh, det må søreme være fra blizzards (skidegode) support". Og ja, det var dét.
I emailen står der et eller andet med at de ikke kunne gøre det, men har gjort noget andet.

Jeg forstod det ikke helt så jeg loggede straks ind på "Account Management" på deres hjemmeside.

Og søreme om gutten som hjalp mig ikke har fjernet følgende:
World Of Warcraft
World Of Warcraft: The Burning Crusade
 -Og mine 30 dages gratis spilletid man får med når man køber spillet.

Så istedet for at opgradere min account fra trial account til "hvilkensomhelstanden"-account har han sgu valgt at fjerne mit køb af spillet og udvidelsen. Tusind tak, Blizzard! :D

Heldigvis har jeg nu skrevet en email omkring problemet, og håber på det bliver løst til imorgen.
Jeg har heldigvis gemt emails'ne med "You have now bought the online version of WoW, bla bla bla..." og jeg brugte netbank til at betale med, så jeg har heldigvis også stadig kontoudskrifter hvis det skulle være nødvendigt.

Pisse ærgeligt at sådan noget sker, men sådan er det jo en gang imellem ;-)


 -Udover det har jeg været i Roskilde og købe julegaver til min mor og søster idag.
Det skal nok blive godt!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her