mainPR0totype's blog
10-02-2011 - 17:30

Streetammo shoutout og konkurrence!

Hey!
Usansynlig lang tid siden jeg sidst lavede en blog.

Anyways, grunden denne gang er fordi jeg vil shoutoute streetammo.dk hvis I ikke allerede kender siden. Det er en butik hvor de sælger virkelig fedt tøj, dog mest med henblik på streetwear (figures).
Ydermere vil jeg bede jer om at se følgende video, da jeg gerne vil ha' som mange views på den som muligt. Det er pga. en konkurrence at jeg har lavet videoen, nemlig, hvor vinderen skal have flest views. Prisen er et gavekort på 3000 til selve butikken (streetammo) og jeg så gerne mig selv i den heldige situation at vinde det, da jeg er studerende :)

Ellers håber jeg at I alle har det godt!

Mvh Alexander
27-05-2010 - 14:50

Life ATM.

Det er lang tid siden jeg sidst smed en blog op, men der er sgu også sket meget siden.
Siden da er jeg flyttet til Roskilde i egen lejlighed, jeg har fået job, og har smidt et par kilo.

Jeg bor nu nogenlunde centralt i Roskilde, i egen studielejlighed, og går stadig på HF, på Roskilde Amts Gymnasium, men jeg har også fået et job! Jeg arbejder hver lørdag fra 07-ca. 14:30 som lørdagsomdeler hos postDK i Roskilde Øst afdelingen. Jeg er desuden frivillig hos Gimle, hvor jeg går rundt og smider plakater op en gang om ugen.
Ydermere er jeg begyndt i træningscenter, og spiser generelt lidt mindre potioner, hvilket har mundet ud i at jeg har smidt en 3-4 kilo den sidste 1½ måned godt og vel, hvilket er rigtig dejligt, men har stadig en 3-4 kilo 'to-go'.

Med dette sagt, glæder jeg mig til d. 22 hvor alle mine eksamener er overstået. Jeg skal op i skriftlig matematik, mundtlig matematik, mundtlig naturfag (kemi, biologi og naturgeografi) og sidst men ikke mindst musik.

For at toppe det hele af, så glæder jeg mig rigtig meget til sommerferien, hvor jeg ikke rigtigt har så mange planer andet end Roskilde Festivallen, ofcourse!

Det næste blogindlæg kommer nok til at handle om eksamenerne og karakterer deraf.

Ha' det godt indtil!
15-11-2009 - 18:13

HDMI + PC-skærm

Hey!
Jeg har et mindre problem som irriterer mig, og jeg havde egentlig håbet på at nogle derude kunne hjælpe mig.

Jeg har sat min 360'er til min PC skærm, via HDMI kablet, og billedet kører helt perfekt. Det er lyden der er problemet!

Jeg har sat donglen op i 360'eren, men hvad så? Hvilke kabler/forstærker/noget-helt-tredje skal jeg bruge for at få lyd? - Jeg har jo ikke lyd i min PC-skærm.


Jeg har før prøvet det samme med VGA-kablet (som man kan købe ved siden af) og der virkede det hele fint, fordi lyd-delen i dét kabel er 2 "hanner" som jeg bare smed op i røven af min (pc)højtaler-forstærker.

Men denne dongle til HDMI-kablet er med 2 "hunner", og derfor er jeg ikke sikker på hvad jeg skal gøre.
Hjælp søges!Mvh Alex
12-11-2009 - 19:51

!.!

Hey.

Sagen er den at jeg står og overvejer at sige farvel til mit dj hero.
Jeg havde ikke rigtigt regnet med at skulle have det, men et par dage inden release hoppede jeg med på den mindre hype-wagen og forudbestilte det.

Sagen er nu den at jeg har gennemført det (på halvt medium/halvt hard) og finder ikke den allerstørste replayvalue frem, som jeg har haft ved andre musikspil (RB2).

Derfor tror jeg at jeg vil sælge/bytte det væk, så en anden kan få glæde af det, og så jeg evt. kunne få nogle spil i bytte ;)

Men problemet er at jeg ikke ved hvilke spil!
Jeg har haft en del igennem tidernes løb, så jeg tror sgu egentlig måske det gerne måtte være nogle nyere spil.

Dertil spørger jeg jer: Har I nogle forslag?

Af egne idéer "from the top of my head" popper følgende frem (kunne godt tænke mig mere end ét spil for det):
Assassin's Creed 2
Left 4 Dead 2 (pc)

Og så ved jeg sgu ikke om mange af de nyere spil er noget for mig..
Så kunne man selvfølgelig altid sælge det for fx. AC2 og lidt penge, så man kunne få udvidet sin wow tid med en måned, eller begynde at spare op til et eller andet..
Off-topic så skal jeg sgu ikke så meget specielt i weekenden. Skal være sammen med en veninde imorgen (fredag) og så skal jeg ellers til fødselsdag lørdag, måske i biografen senere samme dag, for at se 2012!

Jeg smutter igen, MW2 calls!
26-10-2009 - 15:20

Ventetid!

Her, en uge efter skolernes-efterårsferie, er man så blevet kastet hovedkuls ud i forskellige opgaver. Naturfagsprojekt (Kemi, Naturgeografi og Biologi) om øl (yay!), fotosynteserapport (Biologi), dansk-historie opgave, 7. Hjemmeregning.
Udover dette er vi begyndt på potensudvikling i matematik, og skal til at starte på et ret spændene emne i engelsk, nemlig Konspirationsteorier.

Udover alt dette sidder jeg og venter på en masse andet. SU'en på fredag, tilbagesvar fra diverse arbejdspladser og de næste par spil der skal ind ad døren.

Her tænker jeg især på Modern Warfare 2 og Left 4 Dead 2. Men jeg er sgu i tvivl om hvilket format MW2 skal købes til. Left 4 Dead 2 er fuldt ud bestemt til pc'en, men lige præcis men MW2 var jeg egentlig mest glad for det til xboxxen. Når jeg spillede dér, røg jeg meget nemmere op på top 3-5 end på pc-versionen, og jeg syntes egentlig også det er lidt federe med en controller, lige præcis til dét spil. Dillemmaet er bare at mine kammerater alle spiller pc-versionen og jeg egentlig godt kunne tænke mig at tæve dem i dét ;)

Left 4 Dead 2 bliver også rigtig fedt, jeg har det sidste års tid (eller hvor lang tid det nu har været ude) spillet 1'eren en del, og jeg syntes sgu ikke at blive træt af dét.. 2'eren skal nok blive fed!Til sidst ville jeg egentlig lige høre jeres forventninger til de 2 spil, og om I skal have dem/det til pc'en eller til 360'eren.

Og om I ved et billigere sted at anskaffe sig MW2 til box'en, end game.co.uk (cirka 370 kr) uden toldrisikoer.

Håber alle har det godt, og ikke er for stressede her i efterårsperioden!
Følg Xboxlife her