magneX's blog
24-08-2007 - 03:03

Derfor valgte jeg Xbox 360

- Overvejelser før du købte?
Ja Overvejdede det kraftigt at købe en xbox360 i og med jeg har haft en Playstation 1 og 2 før i tiden. Da jeg havde min Mine playstations spillede jeg dog lidt på dem, dog ikke det vilde for når man sad og spillede så synes jeg det blev lidt for ensformigt at spille i mod computeren, det var ingen udfordring. Dog købte jeg en Netadaptor til min gamle PS2, men det var simpelhen umuligt at sætte den op så man kunne spille online. Så derfor spillede jeg faktisk ikke ret meget PS2 alligevel.

Overvejede før jeg købte? Ja det gjorde jeg, kommer jeg virkelig til at spille særlig meget på xboxen, eller kommer den bare til at stå og samle støv? Hvilke Svaret lige nu er NEJ jeg bruger den stortset hverdag hvilket har overraskede mig.

- Havde du en Xbox 1?
Nej har ikke haft en Xbox 1, i og med da den udkom havde jeg en PS2 og den gang var der ikke noget bedere end PS2, det var virkelig det ypperste man kunne opnå! Troede jeg ;)
- Har dine venner Xbox 360?
Nej ikke nogle af mine IRL venner har en xbox360, for de er ikke anlagt som jeg. De synes jeg er en supernørd fordi jeg sidder og spiller computer med andre over nettet. Jeg synes ikke det er Nørdet at sidde at spille online med andre, synes det er super hyggelig og social(stavemaskine) på en anderledes måde, hvilket jeg faktisk godt kan lide.
- Hvad synes du om Xbox Live?
Tja synes det er ret fedt concept, selvom det koster lidt at være online. Synes det er vildt fedt at man kan hente Acarde spil, Demoer, trailers, chatte med andre, snakke med andre via headsættet. Der er jo næsten ingen grænser for hvad man kan putte ind i XboxLive og det lader jo til at der kommer udvidelser snart, nemlig Videomarketplace, som jeg endelig glæder mig til at se på hvad det er for noget.
- Hvad synes du om Xbox 360 generelt?
Generelt synes jeg det er en vild fed maskine som jeg sikkert vil få mange fede timer med fremover, dog har jeg ingen planer om at udskifte den til en Elite i og med jeg ingen tv har med HDMI indgang.
Selv om min xbox har været til rep for ROD, så synes jeg den er fantastik. Grafikken er god, og jeg synes ikke som andre siger at den larmer som en støvsuger, jeg kan alligevel ikke høre den når jeg gamer. Det er jo ikke sådan at den står tændt 24/7 365.
- Hvad kan du bedst lide at spille på Xboxen?
Tja, da jeg er en stor bilfreak, så kan jeg godt lide at spille Racing spil. Kan ikke så godt lide FPS spil da jeg er herre dårligt til at styre det med joypaddet, men har købt sådan en adaptor så jeg kan sætte mus og tastatur til, og ja jeg er ret ligeglad hvad folk synes om den for lidt sjov skal man jo ha ud af sin Xbox.
Spil som jeg skal ha fat i er:
Flatout UC
Halo 3
Shadowrun
COD3
MOH: airborner

Spil som jeg har:
Forza 2
Forza 1
DiRT
DOA4
Halo2

Arcadespil
Bomberman Live
UNO
Track and Field
Worms
Poker?


- Hvad bruger du Xboxlife.dk til i forbindelse med din Xbox?
Bruger XBL til at skabe kontakt til andre med samme hobby som jeg. Jeg er kommet med i en Forza 2 hyggeklan, Team Cruisecontrol, lige PT er der ikke så meget gang i den, men det tror jeg snart der bliver, når Escozz for styr på sagerne ;)

Bruger også dette site til at finde gode tilbud på spil hardware og andet gøjl.
Bruger dette site til at diskutere problemer med div spil hardware.
Bruger også Offtopic forummet til at få en god griner på engang imellem, for der er virkelig nogle sjove personer herinde.
Og bruger også dette site til at få Nyheder om spil udgivelser og andre fede nyheder som redaktionen laver. Synes det er fedt de gider at bruge deres fritid på at tage rundt til de forskellige messer og holde os opdateret med hvad der sker rundt omkring  verden.

Ja det var så min udgave af "derfor valgte jeg  xbox360"

NOTE: der tages forbehold for Tryk/stavefejl i dette blog indæg ;)
13-08-2007 - 11:08

Skanderborg 2007

Skanderborg løb af stablen her fra den 8-12 august. Jeg er positiv overraskede over at det var så sjovt! Vejret var perfekt, øllene var kolde, ja også dem vi drak ved teltet, takket være tøris.

Jeg tog op tirsdag aften kl 2330 for at stille telt op, da jeg hørte at de havde væltede hegnet til campingpladsen, dog tog jeg hjem igen efter jeg havde stillet det op.

Om onsdagen hvor festivalen startede ankom jeg derop kl 12 derefter begyndte vi så småt at drikke, for vil skulle jo op og høre magtenskorredor som spillede på p3 scenen :)

Resten af festivalen endte i druk og hor ;) Var dog oppe at høre en masse forskellig musik.

Dem jeg hørte var:

Johnny Madsen - Fed koncert !
Beth hard - Knap så fed koncert
Bliv Glad - Rigtig Fed Koncert !
Duné - Fed Koncert (de gav den virkelig gas på scenen)
Kissaway Trail - Fed koncert
Jøden - Fed koncert
Snoop Dogg - Rigtig Fed koncert !
Infernal - Fed Koncert !

Dog var der andre bands jeg også hørte men kan ikke rigtig huske hvad det var for nogen, da jeg har nogle black outs :D

Resten af tiden forgik enten i Tequila Baren, Cains Hill, Stjerne Baren, eller i vores lejer hvor vi høvlede bajer og sprut ned fra morgen til aften :P

Maden var også okay, der var en masse forskellig mad man kunne vælge imellem. :)Alt i alt var det en Hammer Fed oplevelse da det var min første gang på Festival ! Skal helt sikkert der op igen.
08-08-2007 - 13:48

Ferie !

Så er der dømt SEX, BEER AND ROCK N´ ROLL fra om et par timer og indtil søndag aften :P SES på skanderborg festivalen i Stjerne baren :D

Skal op og gå amok til magtens korredor i aften :P

See ya :P02-08-2007 - 18:51

Chamillionaire - “Hip Hop Police” Feat. Slick Rick

Hørte lige denne sang på Dr P3 i dag og synes det er ret fed, Enjoy !