Madman's blog
30-06-2007 - 16:23

Yippie kai yay motherf*****!

Så fik jeg endelig set Die Hard 4.0. Og for dælen da, hvor var det bare max fed underholdning! Mine forventninger havde fået et dyk pga. alt den omtale med PG-13, samt pga. Underworld instruktøren Len Wiseman. Men begge dele viste sig at overraske! Wiseman gør et glimrende stykke arbejde, og actionen fejler bestemt ingenting! På intet tidspunkt sad man manglende en R-rating. Jeg tror filmen presser tæt på grænsen til R. :)

Se den hvis I vil se en lækker veldrejet actionfilm! Den får sgu 4 ud af 5 stjerner.
06-06-2007 - 17:31

Søges: HD-DVD drev

Nu har jeg bestemt mig for at springe på HD-DVD vognen. Det skyldes ikke min store tiltro til formatet, men er kun bestemt af én ting - nemlig prisen. Stand alone afspillere (til begge formater) er endnu alt for dyre til min smag. Men efter at have set HD film over Xbox Live, så tørster jeg efter nogle flere HD film. Og så er et HD-DVD drev til Xboxen jo perfekt.

Senere skal det suppleres med en Blu-ray afspiller, når de er kommet ned i pris. Evt. en PlayStation 3, men jeg vil helst have analoge udgange, så jeg kan koble den til min forstærker der ikke har HDMI - jeg vil jo gerne nyde godt af de nye lossless formater. Men hvis jeg kan 'nøjes' med DTS m.v., så er PS3'eren jo en fin afspiller. Så det må jeg lige tænke over. Under alle omstændigheder skal skidtet ned i pris, for jeg gider ikke give mere end 3.000 for en afspiller/konsol.

Men hvis du skulle have lyst til at sælge dit HD-DVD drev, eller kender én der gør, så send mig en besked. Jeg regner med en pris på omkring 800,- da det jo kan købes til 1200-1300 fra nyt.

06-06-2007 - 17:20

Pirates of the Caribbean: At World's End

Ja, så blev det min tur til at få set det nyeste skud på "Pirates" stammen. Og det var ikke en udpræget fornøjelse skal jeg hilse og sige.

Filmen som sådan er ok, men det virker bare som om man har set det hele før. Og så er den lige 30-60 minutter for lang. Det eneste lyspunkt er effekterne i 'finalen', som var ret seje. Men det var ikke 90 kr. og 3 timer værd. :)

Summa summarum: Længere og større er ikke altid bedre.
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her