macho's blog
06-07-2009 - 10:19

Brande Cup 2009

Ja så har jeg været til Brande Cup 2009 (siden i torsdags). Hvis i ikke ved hvad det er  så er det en fodbold turnering.


Da vi tog afsted til turneringen havde jeg ikke rigtig nogle forventninger da det ikke var gået så godt i vores sæson op til.

Men efter noget fantstisk kombinationsspil en god holdånd og en masse sjov (og skader) stod vi sku i finalen med 1 uafgjort og 7 sejre. (u17 årgang)

det var sku en fed fornemmelse vi kom hurtigt foran men kom så bagud 2-1 og i de sidste minutter får jeg et skud som målmanden for fingrene på og så kan vores angriber let sætte den ind og så stod den på straffekonkurrence. Jeg sparkede nr 4 og scorede sikkert og så skulle vores keeper bare pille den sidste og den røg forbi og så var der sku jubel:D:D

Da vi kom op på podiet og fik medaljer skulle de også kåre fairplay u17 og over hele turneringen (u11 - u17) vi fik begge hvor den sidstnævnte var et gratis ophold næste sommer (værdi ca. 7000kr) så skulle de så også lige kåre Man of the Match fra finalen som ville få et par nye støvler og det blev jo ingen ringere end nr. 10 fra Assens FC Martin Friedel:D


Det var så starten på min sommerferie håber i andre nyder varmen:D
Følg Xboxlife her