Macheta's blog
18-05-2011 - 13:17

Det bliver godt!

Imorgen er det en meget speciel dag. Vil du vide hvorfor? Very well. Imorgen er det premiere dag for Terrence Malick's længe ventede "The Tree of Life". En film jeg har set frem til med længsel og stor trang. Det bliver en stor dag, ingen tvivl om det. Ikke nok med det er dét en film der skal fejres i Aarhus med min fætter, hvor vi regner med at se den i Metropol. Hvorefter aften afsluttet med en hyggelig tur i byen. Hvem ved, måske finder vi os nogle dejlige damer at hygge os med.

Jeg ved ikke hvorfor jeg skriver denne nærmest ligegyldige blog, men jeg kan bare ikke lade være. Min glæde over at jeg skal se årtets film imorgen er så stor at jeg ikke kan lade være. Så sent som igår så jeg Malick's "The Thin Red Line" hvilket også er en fuldtræffer og et mesterværk uden lige; jeg kunne ikke sove, og da filmen var færdig og jeg tog et kig på uret slog klokken 03.00. og jeg var forbavset over at en film virkelig kunne få mig til at blive oppe mod viljen.   

Jeg ser frem til på fredag hvor jeg med stor sandsynlighed vil droppe en anmeldelse af "The Tree of Life"
Jeg også en idé om måske at se "On Stranger Tides" med, det er jo ikke altid man har fornøjelsen af at komme en tur i CinemaxX, og efter hvad jeg har læst i anmeldelsen idag, skulle det være en forrygende film der virkelig kán betegnes som en rigtig "Pirates of the Caribbean" film. 

Uanset hvad der end må ske imorgen, bliver det en dag jeg vil se frem til, og ikke mindst bliver det en rigtig hyggelig og dejlig dag. Har du været i Metropol btw? Er det en god biograf? Det er nemlig første gang jeg skal sidde i et sæde derinde så det kunne være rart at vide ihvertifald.

Men hvad med dig? Er der nogle film du virkelig bare ser så meget frem til?