Macheta's blog
03-01-2011 - 20:45

Første forside indlæg på siden Filmz.dk

Indsendte i dag en mindre artikel til det store anerkendte danske forum site der går ind for adskillige film, nyheder og biograf anmeldelser - filmz.dk

Det er sjældent at normale brugere foruden radaktionen får lov at poste en nyhed ude på forsiden.
Men jeg var åbenbart heldig idag. Min nyhed omhandler Pete Postelthwaite's død, og du kan læse nyheden her - http://filmz.dk/skuespilleren-pete-postlethwaite-er-doed-64-aar#new

Syntes fandme det var lækkert, og jeg er da en del posetiv overrasket og ikke mindst glad for at det hændte mig. :D
01-01-2011 - 04:17

Vadså, havde vi en vild nytårs oplevelse folkens?

Jeg havde ihvertifald. Jeg er netop lige kommet hjem fra en fest mindre beruset, og er nu i færd med at oprette denne blog kl. 04.07 hvor jeg hellere skulle ligge i min seng, efter en smadret men god dag.

Det har fandme været en god dag vil jeg lige pointere! Den klassiske tradition med hammerberryg, grønlang kål, og kartofler samt en lang række tilbehør til maden. Huset på christianshavn og den gakkede tjener i fjernynet. Og for ikke at nævne det bragende fyrværkeri, da klokken slog 12 og et glas champagne til.

Trofast efterfulgt af en fest hvor der røg adskillige drinks ned, samt en halv kasse Slots klassik, og hvor jeg egentlig bare festede løs med 50 andre mennesker. En uforglemmelig dag og nat!

Nu venter 2011 bare med massevis af ventende spil, og ikke mindst massevis af film. Og forhåbentlig mange overraskelser og skridt nærmere mod uddannelsen. 

Jeg vil ønske et godt nyt år til alle. 

Hvad med dig, havde du en god nytårs dag/aften/nat ?