Macheta's blog
28-10-2010 - 16:32

Justin Bieber: Never say Never - I'll say no, no, no!



http://www.youtube.com/watch?v=VRifOD4fMAo






Også fik jeg også lige lyst til at nævne at den kommende Batman 3's endelige titel er bleven offentliggjort.

Ser frem til 'The Dark Knight Rises..
14-10-2010 - 13:51

På dagens dårlige nyhed, fører nogle gode med sig.


Som nævnt i mit forgående blog-indlæg, fik jeg ikke mit eksemplar af Medal of Honor idag, grundet noget dårlig ydelse fra Cdon's service. De har skam også fået 2 mails fra mig, sådan jeg kan få afklaret lortet med dem! Men lad os se bort fra det nu.

Var idag inde på filmz, som jeg dagligt plejer at gøre. Og her læser jeg to af de bedste nyheder i måneden inden for filmverdnen.

The Social Network, har fået knaldgode anmeldelser, og har båren sig ad med 5 ud af 6 stjerner, fra nogle af de mest kritiske anmeldere. Der siges bl.a - det er en af årets bedste film, et yderst velinstrueret, velfortalt og dynamisk drama, sagt med den elektroniske generations eget sprog: Søren kan godt lide dette (en anmelder)
Og nogle mener at Jesse Eisenberg, som spiller Mark Zuckerbeg står til en Oscar-nominering.

Her er et link til dem som lige vil læse anmeldelsen http://filmz.dk/film/social-network-the/biograf

Batman 3 kører derud af med produktionen, og det blev idag offentliggjort at Tom Hardy fra Inception filmen, som spillede Eames har sikret sig en rolle i Batman 3, hvor han står til at skulle besætte sig en af de størrer roller, men man ved ikke hvad for en. Rygterne går dog på at han skal spille en af skurkene, ikke The Riddler, men muligvis skurken Killer Croc som efter sigende skulle være en grotesk reptilmand.

Link til nyhed - http://filmz.dk/tom-hardy-sikrer-sig-rolle-i-batman-3-men-hvilken#new

Blot det at Hardy tilslutter sig castet er for mig en brilliant nyhed, da jeg mener at Hardy er en yderst god skuespiller med mange gode præstationer fra fx. RocknRolla og Inception.

Mener dog fortsat at Johnny Depp skulle have rollen som The Riddler hvis det kom så vidt, da hans personlighed og sædvantlige ydelser(Tænker på Tim Burton filmene) ville passe overens med The Riddler.  

 
14-10-2010 - 10:27

Fuck jer CDON!

Er idag meget sur, og frustreret over Cdon's service, idag skulle Medal of Honor gerne have lagt på bordet, for ikke at det skal være løgn skulle det faktisk have lagt der om onsdagen men ak og ve.

Lige siden i mandags har der stået "Sendt til lageret for pakning" og det står der stadigvæk idag.
Syntes det er for dårligt at de ikke sender ud til tiden, og mine oplevelser har været så gode med dem, også skulle det her ske, også endda lige med MoH!

Det er virkelig nederen at skulle se alle sine buddys sidde og spille det foran øjnene på en, uden at kunne spille det selv, samt at chancen om at få spillet i løbet af weekenden er rimlig minimal.

Medal of Honor er en af de spil jeg har ventet spændt på her i året, og forventningerne og glæden er steget med de positive anmeldelser det har fået. Så derfor er det specielt irriterende! Og grunden til at jeg postere dette blog-indlæg. 

Ikke andet at gøre end at kede sig ihjel med Reach, som så småt alligevel er ved at dø ud på min friendlist. 

 

06-10-2010 - 20:35

19 Års fødselsdag, samt opstart på kørekort.

Ja så kom dagen hvor jeg fyldte år, er i dag fyldt 19 år suprise, suprise.

Og dagen blev selvfølgelig fejret med familie og venner, hvor der var dækket op til fin middag, og det var da meget fornøjeligt, og slut er det ikke. - For på fredag bliver der holdt noget for mig hjemme hos min far, og lørdag har en af mine gode venner inviteret mig på bytur, hvor han betaler hele moliviten. Så en af de bedste fødselsdage jeg har oplevet, kan man vist nok roligt sige. 

Til gaverne.. På bordet kom -

: Samsung Blu-Ray afspiller.

: Div. Blu-Ray film. Robin Hood, Clash of the Titans, Iron Man 2, The Book of Eli, Jarhead, Role Models,   Traffic og The Insider. 

: 3000 kr. til egen brug, samt 12.000 til kørekort.

: Lacoste Challenge Perfume.

: Hårvoks, Shampoo.

: En pakke Toffifee (hvilket jeg altid får af mine bedsteforældre, mums!)

: Playboy Plakat.

: Og det der nok har stået øverst på ønskelisten - en iPhone 4.



Og så skal man til og igang med kørekortet, som man burde have overstået for et år siden. Men her er vi, og endelig skal jeg igang, således jeg kan komme ud og køre om en 2-3 måneder og gøre trafikken usikker.
Ser frem til det, jeg skal ud og køre i en kanon fed Audi! Dog ikke en R8 men det går nok. 

Og som det sidste vil jeg lige bringe en takkeliste på banen, til alle de personer der har været et super selskab at være sammen med. Har haft mange gode timer med folk hvor den bl.a har stået på Zune, Online Games, party snak, kærste-snak, boostning, co-op og for det meste Battlefield, og lidt MW2. 

Naugthy Jugs, Back to Baysiks, Yankiebar, Mr Zen DK, Unreal Pirate, Hephaestus89, C5 Behemoth, RuneStoned, QaBooZe, ZTiNKi, Prozel, BadgeR iZ TanK, Ink129, Major Oblivious, KingDingeLingDK, Grum Laban, a p 76, UGB73, Mitzurugi, Soulniz, PuzzleBrick, Guru Inc, Neyaphem DK, FLx I C4PS x, BeaverDing, Rockanoid, Sevuz, Terrificy, ODD Eradication, Doc Reinhold DK, Rahbek23, rhKOFOD.

Beklager hvis jeg skulle have glemt nogle :)

Anyways hav en hyggelig aften gutter, jeg skal lige have drukken nogle bajere, også skal jeg se The Insider på min nye afspiller.