Macheta's blog
21-07-2012 - 14:52

Massakre på

Som folk sikkert har læst rundt omkring, er der sket en episode i Colorado, USA. Ved en midnatspremiere på "The Dark Knight Rises" åbnede en mand op med ild, på adskillige udskyldige mennesker, der godvillede havde købt deres billet til slutning på en længe ventet film.



Morderen - James E. Holmes brød ind 30 min. inde i fremvisningen af filmen med opstart af en røggranat, dræbte 14 personer og sårede 40 personer, hvoraf 11 er i en kritisk situation. Psykopaten havde følgende våben til rådighed ved terrorgerningen - en AR-15-riffel, 12-Gauge shotgun og én .40 kaliber-pistol, hvilke han benyttede sig ad. Holmes der var iklædt sort, taktisk kampgear samt gasmaske hvilket han havde købt online, ved siden af havde han også købt 6000 bønner, og nogle af hans våben var endda lovlige.



Politiet har endnu ikke kunne få adgang til Holmes' lejlighed, der angiveligt er mineret med sprængstoffer og fælder. Man vil nu forsøge at sende en robot ind i lejligheden, og de omkringliggende bygninger er blevet evakueret.



Instruktøren Christopher Nolan betegner drabene som en meningsløs tragedie og udtaler endvidere, at han på vegne af skuespillerne og andre, der har arbejdet på filmen, udtrykker dyb sorg over tragedien, der påvirker alle i Aurora. Samtidig har Nolan og stjernebesætning aflyst adskillige turneér, hvor en skulle have forgået i Paris, igår.



Hvad syntes i? Ud over at det er dybt tragisk, så håber jeg personligt at stodderen får dødsstraf for sin gerning.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.