Macheta's blog
11-07-2012 - 21:07

The Dark Knight Rises - Soundtrack

Ja, der spekuleres vel i hvorfor jeg igen opretter en blog vedrørende den kommende "The Dark Knight Rises" der har premiere i næste uge. Jamen simpelt og enkelt fortalt, jeg elsker jo Batman og filmen er uden tvivl den jeg ser allermest frem til i år som er højdepunktet af biografilm i 2012, for mig.
Denne gang er der ikke snak om endnu en trailer, men nærmere sagt det Soundtrack der lige er blevet frigivet til filmen. Istedet for d. 17. Juli, hvor alle numrene egentlig var tiltænkt sin officielle udgivelse, er hele albummet nu kommet frem idag, på nettet.


I optakt til filmen der rammer alle verdenshjørner, om 9. dage, så syntes jeg, i og med du naturligvis har lyst, at du skulle hoppe ind på vedlagte link og høre samt få en forsmag på den sidste Batman-film i Christopher Nolan's selvskabte univers.


http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=344981: A Storm Is Coming. 00.37

2: On Thin Ice. 02.55


3: Gotham's Reckoning. 04.08

4: Mind if i Cut in? 03.27

5: Underground Army. 03.12

6: Born In Darkness. 01.57

7: The Fire Rises. 05.33

8: Nothing Out There. 02.51

9: Despair. 03.14

10: Fear Will Find You. 03.08

11: Why Do We Fall? 02.03

12: Death By Exile. 00.23

13: Imagine The Fire. 07.25

14: Necessary Evil. 03.16

15: Rise. 07.16


Sidste 3 numre, med det Officielle album d. 17. Juli.16: Bombers Over Ibiza.


17: The Shadows Betray You.


18: The End.
Personlig mening om albummet;

Jeg syntes helt klart der er ført en god skildring ind over arbejdet på filmene. Hvor Soundtracket til "The Dark Knight" var mere mysteriefuldt- og surrealistisk, så syntes jeg tværtimod at Soundtracket til efterfølgeren "The Dark Knight Rises" er mere mørk og dyster i tonen, faktisk i alle 15 numre. Denne gang har der været en mand mindre til jobbet, i og med James Newton Howard som var medkomponist på TDK ikke deltog i denne omgang, dertil har Hans Zimmer håndteret opgaven selv, og på fortrineligt vis. Jeg tror bestemt at TDKR bliver en meget mørk og dyster fortælling, som man klart kan føle, mærke og høre på tonerne, og til modsætning var TDK en meget mere mærkværdig film og sydende surrealistisk og mysteriefuld med Jokeren som forbilledet i filmens handling, hvilket blev godt korrigeret med det tilhørende Soundtrack. Som man nok vil lægge mærke til, når man hører det nye album, er at mange af de forgående numre i TDK faktisk er blevet taget op igen, men her er de blevet omdannet og peppet mere op, til noget der lyder til mange ventende actionfulde stunder, igen er de mange remake-numre også blevet delvist formørket og tildelt et helt nyt pift. Alt i alt, bravour for Hans Zimmers, som altid eftertragtede arbejde. Han har gjort det rigtig godt efter min mening, i det sidste kapitel Batman. Nu venter jeg bare spændt til på næste fredag.Ellers, så gå da ind og hør hele albummet, kom tilbage og del din mening, :).

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.