Macheta's blog
14-10-2010 - 13:51

På dagens dårlige nyhed, fører nogle gode med sig.


Som nævnt i mit forgående blog-indlæg, fik jeg ikke mit eksemplar af Medal of Honor idag, grundet noget dårlig ydelse fra Cdon's service. De har skam også fået 2 mails fra mig, sådan jeg kan få afklaret lortet med dem! Men lad os se bort fra det nu.

Var idag inde på filmz, som jeg dagligt plejer at gøre. Og her læser jeg to af de bedste nyheder i måneden inden for filmverdnen.

The Social Network, har fået knaldgode anmeldelser, og har båren sig ad med 5 ud af 6 stjerner, fra nogle af de mest kritiske anmeldere. Der siges bl.a - det er en af årets bedste film, et yderst velinstrueret, velfortalt og dynamisk drama, sagt med den elektroniske generations eget sprog: Søren kan godt lide dette (en anmelder)
Og nogle mener at Jesse Eisenberg, som spiller Mark Zuckerbeg står til en Oscar-nominering.

Her er et link til dem som lige vil læse anmeldelsen http://filmz.dk/film/social-network-the/biograf

Batman 3 kører derud af med produktionen, og det blev idag offentliggjort at Tom Hardy fra Inception filmen, som spillede Eames har sikret sig en rolle i Batman 3, hvor han står til at skulle besætte sig en af de størrer roller, men man ved ikke hvad for en. Rygterne går dog på at han skal spille en af skurkene, ikke The Riddler, men muligvis skurken Killer Croc som efter sigende skulle være en grotesk reptilmand.

Link til nyhed - http://filmz.dk/tom-hardy-sikrer-sig-rolle-i-batman-3-men-hvilken#new

Blot det at Hardy tilslutter sig castet er for mig en brilliant nyhed, da jeg mener at Hardy er en yderst god skuespiller med mange gode præstationer fra fx. RocknRolla og Inception.

Mener dog fortsat at Johnny Depp skulle have rollen som The Riddler hvis det kom så vidt, da hans personlighed og sædvantlige ydelser(Tænker på Tim Burton filmene) ville passe overens med The Riddler.  

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.