Macheta's blog
06-10-2010 - 20:35

19 Års fødselsdag, samt opstart på kørekort.

Ja så kom dagen hvor jeg fyldte år, er i dag fyldt 19 år suprise, suprise.

Og dagen blev selvfølgelig fejret med familie og venner, hvor der var dækket op til fin middag, og det var da meget fornøjeligt, og slut er det ikke. - For på fredag bliver der holdt noget for mig hjemme hos min far, og lørdag har en af mine gode venner inviteret mig på bytur, hvor han betaler hele moliviten. Så en af de bedste fødselsdage jeg har oplevet, kan man vist nok roligt sige. 

Til gaverne.. På bordet kom -

: Samsung Blu-Ray afspiller.

: Div. Blu-Ray film. Robin Hood, Clash of the Titans, Iron Man 2, The Book of Eli, Jarhead, Role Models,   Traffic og The Insider. 

: 3000 kr. til egen brug, samt 12.000 til kørekort.

: Lacoste Challenge Perfume.

: Hårvoks, Shampoo.

: En pakke Toffifee (hvilket jeg altid får af mine bedsteforældre, mums!)

: Playboy Plakat.

: Og det der nok har stået øverst på ønskelisten - en iPhone 4.Og så skal man til og igang med kørekortet, som man burde have overstået for et år siden. Men her er vi, og endelig skal jeg igang, således jeg kan komme ud og køre om en 2-3 måneder og gøre trafikken usikker.
Ser frem til det, jeg skal ud og køre i en kanon fed Audi! Dog ikke en R8 men det går nok. 

Og som det sidste vil jeg lige bringe en takkeliste på banen, til alle de personer der har været et super selskab at være sammen med. Har haft mange gode timer med folk hvor den bl.a har stået på Zune, Online Games, party snak, kærste-snak, boostning, co-op og for det meste Battlefield, og lidt MW2. 

Naugthy Jugs, Back to Baysiks, Yankiebar, Mr Zen DK, Unreal Pirate, Hephaestus89, C5 Behemoth, RuneStoned, QaBooZe, ZTiNKi, Prozel, BadgeR iZ TanK, Ink129, Major Oblivious, KingDingeLingDK, Grum Laban, a p 76, UGB73, Mitzurugi, Soulniz, PuzzleBrick, Guru Inc, Neyaphem DK, FLx I C4PS x, BeaverDing, Rockanoid, Sevuz, Terrificy, ODD Eradication, Doc Reinhold DK, Rahbek23, rhKOFOD.

Beklager hvis jeg skulle have glemt nogle :)

Anyways hav en hyggelig aften gutter, jeg skal lige have drukken nogle bajere, også skal jeg se The Insider på min nye afspiller.  
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.