M2L's blog
13-09-2007 - 16:16

Bus chaufførere - Fuck passagererne

Til at starte med, nej der er ikke en buschauffør der har sagt dette, men det er hvad jeg tror buschaufførere tænker efterhånden.

Jeg tager tit bussen 123, til arbejde, hjem, og andre steder.
Den er næsten altid 10min forsinket, og jeg kan blive rasende når jeg står og skal møde på arbejde.

Men det jeg egentlig vil understrege er hvor rasende jeg er over buschauffører der ikke har det mindste tilbage for mange der kommer løbende efter bussen når den holder der, med svingende indkøbsposer i hænderne, et barn under armen og et blæsende hår ud til alle sider.

I dag da jeg var på vej hjem fra arbejde.
Klokken er 15:05 , og bussen kommer 15:07, jeg løber selvom stoppestedet ikke er langt der fra, men ville være 100% på ikke at misse den, selvom jeg nok skulle regne med den blev forsinket.

Klokken er 15:06 da jeg er næsten ved krydset (jeg skal så gå over vejen for at komme til bussen), der ser jeg bussen og jeg begynder at løbe, han dropper passagererne af og kører.
Super tænker jeg så!

Jeg går langsomt hen mod krydset og der bliver rød for fodgængere.
Mærkeligt kommer der endnu en 123 der kører på den anden side, dog rimelig langt væk, og der er grønt for den.
Imens bilerne kører over og der er rødt for mig vælger jeg at spurte over vejen, så jeg står i "midter rabatten". Buschauførren nærmer sig, men der kører biler forbi så kan ikke komme det sidste stykke over til stope stedet, bussen er den sidste i række af den mængde biler, jeg vinker og giver tegn til jeg skal med, han kigger på mig, griner, og fortsætter bare.
Lige i dét sekund, bliver jeg så rasende at jeg var tæt på at tage min vandflaske, som godt nok var fyld med is, og kyle den i ruden på bussen, gjorde det dog ikke (øv).

Så må jeg hen og vente på bussen 15:27 ..
Jeg venter,
venter
venter ..
Klokken bliver 15:38 og bussen kommer, og jeg kommer derfor hjem endnu senere, og har mindre tid til at slappe af før jeg skal til træning.

Det jo ikke fordi jeg er den eneste, ser jo tid folk der løber lige på siden af bussen uden han rigtig er kørt , hvor de undlader at lukke dem ind.

-
Nå, men det her var bare en blog for at vise at jeg er blevet så træt af DSB/movia osv. over at de sætter priserne op på billetter, månedskort osv, men servicen den bliver dårligere og dårligere.

Er så pissed over det !

Nå, ses ;D
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her