LiquiDelta^'s blog
14-05-2008 - 16:44

Så blev der ringet til MS

..og må sige at de gør det godt. Hende jeg snakkede med var fin og forståelig, og det hele klappede bare. Nu venter jeg på den mail med label.

Men i dag var jeg oppe i Dansk stil, og håber det gik godt. For jer der selv har været oppe, tog jeg Peter Sommer-teksten. Jeg overvejede også at skrive novellen, men det har man jo gjort før. Og samtidig gad jeg ikke finde på hvorfor de skulle flytte. :)

Ellers er livet dejligt, og vejret ligeså. Min fødselsdag er lige rundt om hjørnet (d. 20), og fylder 16 år. Så kan man købe alkohol uden at folk piber om billed-id, og man kan købe scooter (selvom det kun er for scrubs. :P fornærmede vist nogen der)

Selvom Call of duty-abstinenserne er ved at indfinde sig, så går det godt. Vejret er dejligt, og fuglene kvidrer.
Selvom min iPod er nakket og min box er død. :/
10-05-2008 - 17:56

Klynkeri og bønner

Ja, så skete det.
Den kære box oplevede en weekend med RROD for en måneds tid siden, men besluttede sig for at ville leve videre. Det gjorde den ind til i dag.

Efter at have spillet noget Call of Duty i dag, begynder den nu at vise røde/grønne farver flimrende på skærmen, og når den så bliver genstartet, viser den sort skærm, men stadig med de normale lyde af bladren mellem faner o.l.

Det er trist når jeg nu ikke skal noget i aften, og når søndag (som i øvrigt er ugens absolut kedeligste dag) heller ikke kan spenderes med noget box. :/

SÅ, jeg ville lige opfordre folk der har Counterstrike: Source til at joine Xboxlife-gruppen på Steam, så vi måske kunne få samlet nogle folk og spille. :) Jeg har ikke spillet det længe, men sjovt er det da. :P
Xboxlife Blog
Følg Xboxlife her