lassegp's blog
14-09-2008 - 12:32

Søndag med fødderne oppe

Sådan. Igår rundede jeg endnu 1000 point til GS kontoen. Godt hjulpet på vej af overboen kom der 100 point fra Rock Band. Længe ventet - syntes det har taget lang tid denne gang. Næste 1000 skulle gerne nås i løbet af næste uge hvis alt går som ventet.

Jeg sidder nemlig hjemme med fødderne oppe - eller rettere: den højre fod oppe. Efter at have været inaktiv på fodboldbanerne de sidste 7 - 8 år, er jeg begyndt at løbe og træne igen. Det har så resulteret i at jeg vrikkede om på højrepoten, og at jeg dagen efter måtte på skadestuen og røntgenfotograferes. Heldigvis intet brækket, men ledbåndende er flossede og anklen kraftigt forstuvet. Herligt...not!

Som jeg skrev i sidste indlæg er min Elite jo brændt sammen, og jeg har måtte investere i en Arcade udgave så jeg ikke får svedeture og humørsvingninger. Den er ankommet og er indtil videre kun crashet 1 gang. Det er sørgeligt.
Apropos sørgeligt tabte Newcastle igår på hjemmebane til upåagtede Hull City. Ikke nok med at manager Keegan blev fyret / sagde op og at klubejer Mike Ashley har gemt sig bag sit skrivebord på kontoret, måtte vi gudhjælpemig igennem sådan en kamp. Som rosinen i pølseenden mistede midtbanefighteren Danny Guthrie besindelsen og lossede Hulls højrefløj ned - direkte rødt.

For at vende tilbage til gamerscoren/whoren går jeg i øjeblikket efter at få 100% i Puzzle Quest, klare Boss Blitz i Heavy Weapon og så prøver jeg at motivere mig selv til at komme videre i Dead Rising, Lost Odyssey og ca. 25 andre spil der ligger og kigger. Powershopping på nettet har desværre den effekt at man ikke kan vælge hvad man skal spille. For mig ihvertfald.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her