Krisgebis's blog
20-11-2010 - 15:29

Kigger: Need for Speed World

Hey Lifere

Er igang med et essay, så skulle lige bruge en overspringshandling. Derfor har jeg lavet min (mere redigerede) kigger færdig til Need for Speed World. Spillet blev udgivet tidligere i år og er et MMO spil lavet af Blackbox. Det er siden blevet free to play, så har givet spillet et kig. Som tidligere har jeg lavet nogle rants i kursiv herunder, som folk er frie til at springe over.

Rant #1:  KONKURRENCE! Yes sir, jeg har en lille konkurrence kørende med denne video. Videoen indeholder 2 faktuelle fejl, som man ikke behøver kende Need for Speed World for at opdage. Præmien går til den der først opfylder det højeste af disse kriterier, skrevet i rækkefølge efter prioritet (det højeste første). 1. Skriver en kommentar med begge fejl (for første gang). 2. Skriver den sjoveste kommentar med 1 fejl. 3. Skriver en kommentar med 1 fejl. 4. Skriver den sjoveste kommentar.
Præmien er ikke noget stort, så sæt ikke forventningerne op. Det er et fysisk produkt der er gaming relateret, og jeg betaler porto så længe det er indenfor landets grænser. Præmien spiller en rolle i en af mine tidligere videoer ;-) Jeg skal dog bruge genstanden til en video, så præmien kan først sendes efter jeg har lavet denne video (men den er på tegnebrættet).

Rant #2: Firephreak og andre der må være interesserede i mine SC2 videoer, så kan jeg fortælle, at jeg nok skal få smidt nogle flere op, når jeg har fået afleveret mit essay i starten af ugen. Har haft nogle virkeligt gode spil med Briemis i løbet af ugen, så har fået en masse godt at vise frem. Jeg skal nok fokusere på builds og hvad vores løbende taktik/tanker i kampen har været.


Need for Speed WorldSkriv endeligt en kommentar også selvom det ikke er et gæt til konkurrencen.

                  Get Microsoft Silverlight   
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her