Krisgebis's blog
13-09-2010 - 14:40

Forældede titler

Vi kender alle trædemøllen. Der bliver konstant lavet nye spil, der kommer på hylderne, som vi så køber og spiller, hvorefter der kommer flere endnu. Nogle spil er værd at besøge igen, andre er ikke af forskellige årsager.

Alt er overgået
I nogle tilfælde hvor der udkommer en efterfølger, eller en anden titel som gør alt det samme som en tidligere titel blot bedre, så bliver den ældre titel forældet. Der er derfor ingen grund til at vende tilbage til den ældre titel, da den nyere udfylder det samme og mere til. Der findes massere af disse tilfælde, og her vil jeg gerne selv nævne nogle eksempler.

Master of Orion 2 er et fantastisk turbaseret strategispil, der fokuserer på at man skal styre et galactisk emperie. Spillet tog en strålende eter og one up'ede alt ved det.

Nyeste Civ. Hver gang der bliver udgivet et nyt Civ, bliver den gamle uddateret. Synes det tilføjer nok nyt hvergang til, at den gamle kan komme i glemmebogen. Specielt med 5eren ser der ud til at ske meget. Den eneste undtagelse skulle måske være Civ Rev, da den er så anderledes.

Unreal Tournament 2004. Med 2k4 skød Epic med havlgevær. De byggede videre på alt hvad UT havde lavet, og tilføjede køkkenvasken. Langt bedre end den skuffende 2k3 og bedre end den senere opdatering UT3.

Hvilke titler synes i, der har uddateret tidligere titler?


 
 
 
 
 
 
 
    Get Microsoft Silverlight
 


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her