Krisgebis's blog
31-08-2010 - 00:26

FUCK YEAH!

I lørdags eftermiddag skete det! Jeg blev forfremmet til platinum league i SC2. Jeg har kæmpet mig igennem begge betaer, blev oprindeligt sat i Silver ved udgivelsen, men nu er jeg kommet herop. Det er ca. det eneste spil jeg spiller for tiden, ikke fordi jeg spillet det VILDT meget, men alligevel er der en rafineret samhørrighed i gameplayet, der næsten får multiplayer spilene til at ligne kunst og derfor får mig til at komme tilbage efter mere.

Konkurrencen griber os
Har i nogensinde ladet jer gribe af nogen form for elektronisk underholdning, hvor elementer i det gjorde, at i bare gerne ville være rigtigt gode til det? Det kan være enten imod andre eller bare selve singleplayer delen.

Til deling
Jeg vil gerne dele min oprykningskamp med jer, men er lidt i tvivl om hvordan det skal gøre. Så her vil jeg gerne bede om input.
Billede: Skal jeg vise det fra mit POV under kampen, fra modstanderens eller selv sidder og kigge lidt rundt og følge med ved evt. hotspots?
Lyd: Skal det være almindeligt ingame lyd, eller skal jeg lægger kommentarspor henover? Skal det være forklaring på hvad jeg gjorde og tænkte under kampen, eller mere neutralt som kommentator?

Hvad har i på hjertet? Hvordan skal kampen præsenteres? Har i nogensinde oplevet at blive grebet af den elektroniske konkurrenceånd?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her