Krisgebis's blog
26-08-2010 - 00:23

Din mørkeste hemmelighed

Vi kender det alle sammen. Den kiksede ungdom. Man brugte det meste af tiden på ikke at stikke for meget ud. Når de andre snakkede om dét, så kom man hurtig selv med en nedladende og afvisende kommentar, selvom man godt selv kunne nyde det når man var helt alene. Man turde dog ikke at gøre opmærksom på det.

Alene tid
Du er kommet hjem fra dagens strabasser og befinder dig nu alene på dit værelse. Døren er lukket og gardinet trukket for. Det kribler i dig og du skyder hurtigt bevidstheden om andre ud af dine tanker. Du tænder for skærmen sætter dig i din behagelige stol og begynder at spille. Pludseligt midt i din session flyver døren op, og din lillesøster går uvidende ind på dit værelse. Din arm flyver som skudt ud af en kanon hen i retning af fjernbetjeningen, og du forsøger desperat at skifte kanal. Du er blevet afsløret i at søge nydelse, på den pinligste måde overhovedet.

Min tilståelse
Det er vist rimeligt klart, at vi snakke om spil, der bliver set universelt ned på, men som man personligt ikke kan holde op med at nyde. Her må jeg selvfølgeligt tilstå, at jeg også har haft nogle stykker.

Alone in the Dark (5)
Alone in the Dark
Ja, der er nok flere herinde fra der også har haft fingre i denne xbox 360 titel. Jeg kan bestemt godt se spillets talrige fejl, men jeg nød alligevel min første gennemspilning rigtigt meget. Blandingen af aktion, fysiske gåder og udforskning af miljøet virkede bare på mig. Da jeg vendte tilbage til det for at får den sidste achievement, måtte jeg give op, for kunne simpelthen ikke holde spilmekanikken ud, udenfor historien og kronologiens kontekst.

Street Fighter 2 (amiga)


Fantastisk spil men forfærdelig port. Standard med én knap og højest understøttelse af to. Fysikken er smadret, hastigheden passer ikke, musik og grafik er i bund, hit detection er pot ringe, special tricks er besværlige at udføre. Listen er lang. Men det var den eneste udgave jeg rigtigt spille, så jeg spillede den til gengæld rigtigt meget. Først da jeg så en sammenligning med SNES udgaven sidste år, kunne jeg se hvilken en ringe omgang vi Amiga folk var blevet spist af med.

Knights of Xentar (pc)
Knights of Xentar
Spillet i sig selv er blot en middelmådig Final Fantasy klon. Ganske standard jrpg fra tiden, hvor man starter med massere af krafter/udstyr, men mister det kort efter starten. Herefter går kampen om at generobre det tabte og redde verden. Hvad der var anderledes var indholdet af mildt pornografisk materiale. Massere af motivation for en ung dreng, der næsten ikke kunne vente med at nå til næste cut-scene :-D
Obs, billedet jeg har valgt er fra den censurerede udgave. I må selv søge på google hvis i vil have noget mere "ufiltreret" ;)

Så kære xboxlife bruger. Nu er tiden kommet til din tilståelse om en forbudt kærlighed. Hvilke "dårlige" spil har du haft stor fornøjelse af?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her