Krisgebis's blog
24-08-2010 - 15:00

Anbefaling af tegneserie

Jeg har aldrig rigtigt været den store fan af tegneserier. Det sidste erfaring jeg har med disse, var Independence Day og de tidlige Spawn hæfter. Så dog at der var kommet en tegneserie baseret på "28 days later". En rigtigt god survival/horror/zombie film, så jeg gav den en chance.

28 days later
Historien starter nogen tid efter den første film, men før den anden (28 weeks later). Den kvindelige hovedperson bliver lokket til at tage med en expedition tilbage til storbritanien, og man følger denne expedition fra dens landgang i Skotland på deres vej mod London. Selvom tegneserien er en anelse mere aktionpræget end filmen, så fanger de rigtigt godt den isolerede stemning af en kamp om overlevelse. Er selv blevet hooked på serien og venter pr. spændt på 14. nummer der kommer sidst på måneden.
Derfor vil jeg lige give en anbefaling til alle der godt kan lide survival horror, og kunne være åbne for tegneserier.

30 days of night
Det gav mig lidt blod på tanden (no pun intended), så jeg prøvede mig også med tegneserie udgaven af filmen "30 days of night". Her blev jeg dog straks skuffet. Tegnserien havde en helt anden stil og genre end filmen. Handlingen gik ud på at den overlevne kvinde fra filmen, ville sprede kendskaben til vampyrerne og derfor havde udgivet bøger og ville afholde en konference. Der var selvfølgeligt vampyrer med som ville stoppe hende, men der tændtes pludseligt uv-lys og de omkom. Virkede bare alt for storslået aktion agtigt og fik mig til at tænke på Blade serie.
Til tegneseriens forsvar er der MANGE forskellige underserien. Så det kan godt være jeg bare havde fået fat i en af de dårligere.

Hvis i følger min opfordring, vil jeg meget gerne høre om jeres oplevelse. Har i ellers anden erfaing med gode tegneserier?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her