Krisgebis's blog
22-07-2010 - 13:59

Nerdgasm

Jeg var i biografen i går aften med kæresten og se Predators (vundet væddemål d(>v<)d ). Vi har begge været en del i biografen de sidste måneder, både sammen og med andre. Så vi har efterhånden set traileren for "Knight and day" utallige gange. Og vi snakkede da også højlydt om at vi sikkert ville se den igen nu, og vi blev ikke skuffet. Vi udbrød begge et kollektivt "suk".

The protagonist of this blog
Ved siden af min kæreste sidder to fyrer der ligner "bor i forældrenes kælder" typer. De Synes vældigt godt om traileren og griner på alle cues og udbryder, at den film skal da ses. De har ikke set en biograffilm længe, for vi andre har måttet udstå den trailer længe.

Fnisehelvedet begynder
Nu er jeg typen der har en stor kærlighed til de tidlige film i Alien og Predator serien, så havde positive forventninger til Predators filmen. Det virkede dog som om vores sidde kammerater havde ventet lidt for længe på denne efterfølger. Som filmen begynder og historien åbner langsomt op for seeren, kan man høre de to drenge fniser af HVER ENESTE replik. Om det er en oneliner, komisk replik, matter of fact, whatever. ALT BLIVER GRINET AF. Ikke på denne "nøj hvor er det kikset" måde, men mere som om de kommer en smule i bukserne og er pinligt berørt over andre er til stede.

Rimeligt irriterende
Heldigvis snakkede de ikke særligt meget, men jeg synes alligevel deres fnisere var lidt småirriterende. Kunne heldigvis abstrahere lidt mere fra det efter den første halvdel af filmen.

Hvad har i oplevet omkring irriterende bioture?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her