Krisgebis's blog
08-07-2010 - 03:15

Ironman 2

Har været i biffen og se Ironman 2 med brormand.
Havde pæne forventninger til filmen, da eteren var en god superhelte film. Må indrømme at forventningerne blev indfriet. Ironman 2 er også både en vellykket superhelte og aktion film.

Kan du godt lide superhelte film, så kan den bestemt anbefales og skulle du ikke være vild med superhelte film, men godt kunne lide et solidt aktionbrag (uden hjernedød historie), så kan den bestemt også gå an.


Vi er ikke kommet for at danse (Spoilers)
Ej heller er du kommet for at læse en lutter rosenrød anmeldelse af Ironman 2. Den har nemlig to svage elementer/episoder som jeg gerne vil snakke om.

1. Tony er i problemer på kørebanen, livvagten og den gamle assistent må bringe ham hans dragt hurtigst muligt. Jamen, så fiser vi da lige ind på kørebanen OG KØRER IMOD TRAFIKKEN! I dette øjeblik tænkte jeg: "Herfra bliver det en dårlig film!". Jeg tog heldigvis fejl, for de nåede at rette op på filmen derefter. Det forbrød sig imod den den grundlæggende superhelte regel. I superhelte film er det kun "super- heltene/skurkene" der skal have ekstraordinære egenskaber. Det vigtige er nemlig kontrasten mellem de almindelige og superheltene.

2. Nu har jeg ikke læst tegneserierne, men går ud fra at SHIELD indgår. Ellers var der absolut ingen begrundelse for at de skulle være most ind i filmen. De passede ærligt talt dårligt ind. De var unødvendige og blev dårligt brugt. Specielt bodyguarden, der skulle passe på Tony imens han fandt det nye grundstof, var så velkommen som et tilfælde af hæmorider. 1. Han truer og spiller tough. 2. Tony bryder hans regler. 3. Han opdager det og virker rimeligt ligeglad. 4. Tony bruger hans hjælp til en lille joke, som knap nok letter. 5. Han fortæller omhyggeligt, at han har fået en ny vigtig opgave og derfor må smutte. 6. Vi ser ham aldrig igen. De burde i stedet kalde organisationen for = SPILD! af tid.
Hvad var jeres oplevelse med filmen eller andre superheltefilm (spoilerfri ellers advarelse).
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her