Krisgebis's blog
22-06-2010 - 03:02

Predators

Var i bio i weekenden og så traileren til den næste Predator efterfølger. Traileren viste en film der kunne gå begge veje, men jeg føler mig indledningsvis optimistisk. Efter lidt eftertanke må jeg dog indrømme at det er baseret på stort set blind tro. Men det kan også være ok nogle gange.

Navnet
Ja, de er sluppet meget nemt om navnet. 1'eren hed: "Predator" og da var der én. Nu er der flere og det hedder: "Predators". Jeg kan dog godt lide navnet. Det er simpelt (og lidt kornet), men det virker lidt som en hentydning til Alien og dens efterfølger Aliens. Begge serier er fra Fox Entertainment og de har flere ting til fælles, og det virker navnet til at anerkende.

Nærmere eftersyn
Ud over det stjernespækkede cast som traileren også afslører, så kunne imdb fortælle at forfatterne begge er ukendt og klipperen ikke har været bag imponerende film. Jeg har til gengæld en let tiltro til instruktøren (Nimrod Antal) der stod bag den vellykkede gyser/thriller Vacancy.

Regner bestemt med det skal blive til en biotur, hvis jeg kan lokke en ven med i bio. Hvad er jeres forventning til filmen og skal i se den i bio?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her