Krisgebis's blog
18-06-2010 - 02:37

Papa's update

Så har Papa lige kæmpet sig til sidste bane i Doom II på Ultra Violence, selvfølgelig (standard kampagne). Hold op den er hård. Banen hedder "Icon of Sin" og der må godt nok blive syndet meget, for kæmpe igen det kan ikonet sgu.
Som en lille hyldest til de kære små der har styttet Papa så langt, så vil han her nævne samtlige børnlille og knytte en kort kommentar til hver.

FistKnytnæv'
Papa bruger ærligt talt ikke hans næve i kamp. Han vil simpelthen ikke give modstanderne den respekt, det er at røre ved dem. Desuden finder Papa det også delvist forstyrrende, at ens hansker pludseligt mangler!?!ChainsawMåååtesav

Dette nærkamps apperat ser mere dagens lys (og modstanderens indvolde) end knytvæven gør. Den er specielt effektiv mod skurke, der bliver afbrudt, når de bliver påført smerte. Så tilfredsstillende som det er at skære i bæsterne, må Papa indømme, at haveredskabet først bliver fundet frem når ammoen er helt i bund.


PistolÆrtbøs'
Papa blev sendt på mission med denne nyttesløse tingest. Sandsynligvis for at bevise hvor sej Papa nu egentligt er. Bliver udelukkende taget frem hvis der er sket en fejl.... Ikke at Papa laver fejl.
ShotgunHaglstangen
Dette må siges at være det tætteste Papa har på en stok. Det absolut mest brugte skydetøj. Der ligger rimeligt med ammo omkring til den, den er ganske fin op til en medium distance og laver ganske fin skade.
SShotgunPapa's goto Gun!
Skulle man støde på de mere stædige bandit, så vil Papa anbefale at finde dette instrument frem. Det foregår som en danse, når Papa flyver helt op i fjendens grimme ansigt, planter jernrøret solidt under deres hage og trykker af. Straks efter befinder han sig 5meter væk og laver et hofteskub, for at undgå gengældelsesskudet. Alt imens Papa smider to nye kugler i krudtrøret. Så er han klar til rundte to.
Våbnet laver rigtig god skade, men spreder for meget til andet end nærkamp.ChaingunRullekanon
Et ganske hæderligt våben. Ok skade og rimelig præcis, så den kan pille modstanderen væk fra lang afstand. På den måde undgår man næsten lugten af dem. Giver også muligheden for at få brugt de standard kugler, man ellers aldrig ville komme af med. Har også samme fordel som haveredskabet, idet nogle modstandere er så dumme, at den konstante smerte får dem til at glemme hvad de var igang med.

LauncherKrudtkanon
OBS: TIL UDENDØRS BRUG!
Bliver egentligt ikke brugt så meget. Når den engang imellem skal støves af, til nedlæggelsen af store mængder af fjernder, så har Papa en ordentligt røvfuld raketter samlet sammen, så der rigtigt kan komme fest i gaderne.


PlasmaTunet tazer
Virker stort set som en hyper udgave af rullekanonen. Skyder også hurtigt og afbryder fjenden. Laver dog mere skade, men til gengæld skal projektilerne bevæge sig hen til fjenden. Men overordnet: Papa approves.
BFGBFG aka. LÆG SIG!
Til de øjeblikke hvor bæsterne fra helved har stillet sig op til klasse foto, har Papa taget en blitz med. KaPOW!
Bliver ikke brugt til så meget, da ammoen skal gemmes til de rigtige kodak moments.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her