Krisgebis's blog
13-06-2010 - 16:33

Ny gammel computer

Yes sir! Så fik jeg endeligt fingre i noget nyt hardware :-)
Har længe udskudt at købe ny computer, selvom min gamle er 6år gammel her til sommer. Drømmer er at købe en ny når Battlefield 3 udkommer, og så at kunne køre det optimalt på max detaljer. Ventetiden har været lang og svær, men endeligt har jeg fået en opdragering.

Gratis!
Intet slår gratis, og selvom min nye computer ikke er imponerende, så er det stadig en betragtelig opgradering fra min gamle. Det bedste af alt, det har været helt gratis indtil  nu. En kollega havde en computer der var gået i stykker og han ville gerne give delene væk. Så jeg fik det hele hentet og prøvet mig fra til hvori problemet lå. Han skulle alligevel have en helt ny maskine, så han gad kun gemme harddiskene.

Fremgangsmåden
Han mente det var bundkortet, men han lød ikke sikke. Så jeg prøvede først at tage grafikkortet ud. Maskinen kunne fint starte op med dens onboard grafikkort, så det kørte jeg med. Installerede windows på en harddisk jeg flyttede over i. Det kørte egentligt ganske fint, men jeg kunne selvfølgeligt ikke spille på det onboard jeg brugte, så prøvede lige at putte det andet grafikkort i igen.

Kørte som en mis
Den startede helt fint op og har kørt som en mis indtil nu. Jeg har kørt nogle forskellige tests bl.a. på ram'en for at se om jeg kan finde noget problem, men det hele ser ud til at virke. Ganske pudsigt, men helt igennem praktisk.

Få mangler
Der er nogle få mangler. Den kan ikke tage så mange af mine gamle ATA harddiske, så skal vist have en ekstra SATA harddisk. Køleren til grafikkortet er også i stykker, så der skal jeg nok også have købt mig en ny. Den fungerer, men kuglelejret er gået i stykker, så den larmer MEGET. Indgangen til onboard lydkortets udgang er også stoppet til. Ved ikke af hvad og kan ikke få, hvad end det nu er, ud derfra. Men fik et usb-lydkort med (Sandberg YES!).

Specs:
Nye
Core 2 Duo E6300 2 x 1,8Ghz
4GB DDR2 ram
Geforce 9800GT


Gamle
Athlon 64x 3000 2,2Ghz
2GB DDR ram
Geforce 7600GS
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her