Krisgebis's blog
31-05-2010 - 14:20

Memory card

Jeg byttede mig i sin tid til et xbox memory card på 256mb. Jeg gik af med en controller, fordi jeg godt kunne se det smarte i at slæbe rundt på mit gamertag. Memory card'et blev et fast invetar i xbox'en, og jeg loadede altid profilen fra den.

Update
Nu (ok ok, for nogle måneder siden) har MS åbnet op for muligheden for at bruge alle flash diske som memory card, så har lige fået købt en 16gb pind, som jeg har partitioneret som memory card. Nu ligger profilen derpå og jeg har ikke længere et hvidt memorycard i min sorte xbox. Det efterlader en del mere plads at "lege" med, men jeg har normalt ikke pladsproblemer, selvom jeg installerer de fleste spil jeg spiller.

Savegames
Da jeg for nyligt besøgte min lillebror og spillede RE5 med ham, ærgrede det mig at jeg ikke kunne spille videre på mit spil, da jeg havde glemt at overføre savegamet til mit memorycard, før jeg tog uf af døren. Derfor tænkte jeg, at jeg vil bruge al pladsen fra den større memorystick til at have ALLE savegames på, og så bruge min hdd til installerede spil og DLC. Så er det også nemmere at holde styr på, end hvis man har nogle spil på MC og andre på hdd.

Udfasning
Nu har jeg bare haft min xbox i 3år+, så der er efterhånden en god del savegames (og ingen smart måde at sortere dem fra), så tror jeg kommer til at overføre dem hen af vejen, som jeg kommer til at skulle bruge dem.

Har i taget brug af denne fantastiske update?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her