Krisgebis's blog
20-05-2010 - 13:29

Alan Wake

Jeg havde forudbestilt Alan Wake i gamestop, som så mange andre herinde, men jeg har ikke haft tid til at spille det pga. eksamensopgaver. Igår fik jeg afleveret en opgave, og nu mangler jeg blot at rette en sidste opgave til, som burde falde på plads i løbet af weekenden.

Fra godte posen
Nu jeg er så tæt på målet og lige har fået afleveret en opgave, så kunne jeg godt tillade mig at hygge med lidt xbox. Alan Wake blev smidt i boxen efter solen var gået ned, og jeg hyggede mig kort med God of War (en trilogi jeg er igang med første kapitel i) imens AW installerede.

Selve spillet
Brugte 4½ time i nat på at spille igennem de to første kapitler. Synes historien er spændende indtil nu, storytellingen er gennemført og den grafiske præsentation er i top. Selvom spillet skulle være en utrolig lav opløsning (nativt), så bliver det resulterende billede virkeligt imponerende. Fysikken virker også rigtigt godt og neutralt integreret, så man lever sig rigtigt ind i omgivelserne. Synes også stemningen er fanget rigtigt godt, specielt når man løber igennem de mørke skove med skygger alle vegne.

Hvad er jeres oplevelse med den kære Alan Wake?
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her