Krisgebis's blog
27-12-2009 - 16:53

Fri mig fra... (pt.1)

...formelmusik.
Min musiksmag er virkeligt blevet bred de seneste år, og generelt kan jeg finde glæde i musik fra en bred vifte af genre. Der er simpelthen så meget godt at vælge imellem og genreblending forekommer også ofte som et godt substitut til de ellers lidt kasseinddelte genre.

Den gode oplevelse blegner dog, når man støder på musikkens grimme ælling. Nemlig formelmusik. Jeg kan se det for mig. 3 producere sidder i det tætpakkede redigeringsrum og ser på deres nyeste "fund" i sanglokalet. En ung piger der er en skønhed for øjet, med evner til at formulere sammenhængende sætninger.
Sæt grundbeatet op og tilføj så lidt af guitarriff 3. De kæmper en intern kamp for at holde musikken på den flødebollens spor af middelmådighed, og let afkodelig rytme som falder i god jord hos reptildelen af vores hjerner og finder sig perfekt tilrette som baggrundsstøj. Vi har simpelthen med en flok "kunstnere" der sidder med deres formel for en ørehænger, og krydser af som de kører ned af listen.

Føj for pokker en omgang uinspirerende lort. Det søger efter et nemt sælgende sikker zone af ligegyldighed og er så uinspirerende som en ostemad. Så længe vi ikke snakker om polsk black metal, så vil jeg give musikken fra de fleste genre en chance. De eneste genre der for mig pr. automatik skriger: "formel musik", og som jeg derfor normalt aldrig lytter til, er rap og r&b. Føj for satan.

Jeg søger gerne efter en god oplevelse i forskellige genre, men gider simpelthen ikke det andet lort!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her