kornrocks's blog
06-02-2009 - 23:22

Ved ikke hvad overskriften skal være?

Jeg bliver sikkert skudt ned og trampet på for at skrive dette, men som mange allerede har opdaget er det sjældent jeg holder min kæft når der er noget jeg føler er forkert o.s.v.

Jeg synes det er meget forkert at gå ned og købe 2 eksemplarer af det samme spil for 80kr og så sælge det herinde for omkring 250 eller mere.
Jeg ved udemærket godt at der INTET forkert er i at købe flere eksemplarer af forskellige spil fordi man vil tjene på det, men jeg ved også godt hvor trist jeg ville være hvis jeg stod og manglede lige præcis det spil og kommer op til kassen, og ham foran mig står med 2-3 eksemplarer af samme spil.

Men at man så logger på herinde og ser at en sælger det for en overpris, det synes jeg er SÅ usmageligt, dette er et godt community hvor folk er super gode til at hjælpe hinanden med ALT efterhånden... hvorfor prøver man at tage røven på selvsamme mennesker?

Jeg fatter det ganske simpelt ikke.. Ligesom folk der køber 8 billetter til en koncert... bare fordi de kan!! Uden egentlig at have behov for dem... igen den slags mennesker skal have en varm metalpind stukket op i urinrøret... (eller bare en lussing) :) Jeg synes det er så nederen at vi er blevet en nation af "Vi tænker bare KUN på os selv".

Sorry ved slet ikke hvor jeg skal begynde... andet end det pisser mig af at se.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her