kornrocks's blog
27-10-2008 - 18:16

Fallout 3 Part 2.

Nu er jeg så kommet noget videre i spillet, vil dog stadig vove den påstand at trods jeg har spillet 15-17 timer nu er jeg langt fra halvvejs i spillet da jeg har haft travlt med at lave side quests og rende rundt i den her fantastisk kolde verden...

Jeg snakkede i part 1 omkring min pit-boy spillede musik når jeg kom til de rigtige frekvenser.. jeg har flere gange om aftenen når jeg har siddet og spillet tænkt.. "hold da op jeg får gåsehud ligenu hvis radioen begynder at spille Gary Jules - Mad World." Den sang ville passe SÅ fantastisk som underlægningsmusik i dette spil.
Til jer der ikke kender den, kom igang med at youtube.

Mange af jer som starter spillet vil nok tænke hold da ferie der ligger mange tomme Cola flasker rundt omkring (nuka-cola) som det hedder i spillet, grunden til dette er ganske simpelt, der findes ikke penge i spillet, man handler med kapsler fra nuka-cola.
De penge vi kender idag som de kalder pre-war money har absolut ingen værdi, det eneste du får ud af at samle dem er at sælge dem.
Så det er faktisk ret så vigtig en ting at samle så meget så muligt i spillet, når du finder en tand-bøjle foreks ka du se den har en værdi på 5 kapsler etc hvis du sælger den.

Spillet har også sin "Max Payne" del, med det mener jeg at hvis du støder på en mutant, raider, etc. så kan du trykke på RB så går spillet i slow mode hvor du så kan bestemme om du vil skyde efter hoved,torso, ben,arme eller våben. Der % del udfra hver i hvad din chance er for at ramme. Dette slowmo har du ikke uendeligt af, det er noget som man får regenereret. Skal siges at hvis du ikke har skills i big eller small guns, så er det i starten mega svært at ramme, så man sidder ofte og tænker "PIS".
Fordi hvis der er noget man IKKE vil i Fallout 3 så er det at spilde ammo, fordi det er ligeså svært at finde ammo som det er at finde en seng at sove i.(det er meget svært)

AI'en fungere helt perfekt, raiders som er mennesker spæner ikke bare frem, men de går i dækning o.s.v når i skal fighte.
Ghouls og mutanter derimod de spæner lige i armene på dig, og tro mig, når man sidder en sen aften foran tvet og render rundt nede i en "forladt" metro station i spillet og man hører en "Grrrr" i det fjerne... så tænker man bare hvor er du? Jeg har fået rigtig mange chok i fallout 3, langt flere end i Dead Space, Dead Space lever på at gøre folk bange, hvorimod i Fallout 3 er det ikke det første man tænker, men når man pludselig opdager hvor alene man er og hvor ensom man godt ka være i spillet så påvirker det altså en.

En vigtig ting i Fallout 3 er også når man foreks ser Raiders, lad nu vær med bare at spæne frem og tro du er John Rambo, fordi det er du bare ikke...Endnu :)
Gør dine angreb til taktiske, nogengange er det faktisk godt at vente til når natten er faldet på med at slå til, da du ka snige dig en del tættere. Jeg vil nu fortælle om 2 scenarioer jeg lavede.

Nummer 1: Ved en tog station stod 2 Raiders... troede jeg... da jeg angreb dem kom der pludselig 3 mere og bang jeg var en død mand.
Jeg startede fra mit savegame og denne gang lagde jeg mig til at sove på en madras jeg havde fundet i et skur, ventede til ca kl 3 om natten og så sneg jeg mig derop.
De havde selvfølgelig tændt bål, så jeg sneg mig nogenlunde tæt og ganske stille trillede jeg en granat ind mit i flokken, inden de nåede at panikke var jeg væk og de var spredt udover hele ørkenen :)

nummer 2: jeg havde på min vej fundet 2 skure som indholdte ammo,seng og mad. Alle disse ting havde jeg taget til mig da jeg så bliver angrebet af 2 raiders med shotguns på klods hold, jeg kunne ikke når at gøre noget så jeg døde.
Jeg startede lidt væk derfra igen og denne gang ventede jeg igen til om natten, listede mig hen for at se om jeg kunne finde ud af hvor de var.
Jeg tror jeg sad der 10 min og gloede for at finde ud af deres mønstre fordi jeg havde minus ammo så jeg sku virkelig se om dette kunne lade sig gøre og det kunne det.
Jeg slog dem begge ihjel på samme måde, jeg sneg mig tæt på den første, kastede en sten så den landede ca 2-3 m fra migselv, jeg kunne så skimte at raiden løb hen mod mig og stenen, jeg gemte mig bag klippen og trak mit baseballbat frem. Da hun var helt henne løb jeg hen til hende og bankede hende ihjel med battet. Her ka du også bruge dit slow-motion trick som er meget vigtigt da du skal sørge for at ramme dem i hovedet med battet.

Fortsættelse følger.....
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her