kornrocks's blog
26-10-2008 - 14:39

Fallout 3 part 1. Kan forkomme spoilers.Nu vil jeg fortælle lidt om mine første indtryk af Fallout 3, der kan forkomme spoilers, så lad VÆR med at læs videre hvis du er bange for jeg ødelægger noget... hvilket jeg er ret sikker på jeg ikke gør.

Man starter sin færden rundt i Vault 101, man ser sigselv blive født hvor man så vælger om man vil være dreng eller pige, dit udseende når du bliver ældre og dit navn.

Undervejs i starten spiller du som 1 årig, 10 årig og 16 årig.
Spillet tager sin gang fra du er 19 år gammel.
Din far som har gjort denne vault til dit og hans univers er flygtet fra Vaulten og det er nu dit job at lede efter ham da dem der står for vaulten er på jagt efter dig også.

Du kommer ud i den store verden som Fallout 3 indeholder og til min glædelig overraskelse bliver du ikke skudt på og angrebet fra det sekund du træder ud, istedet vandrer du lidt nervøst rundt, fordi det er utroligt hvor stille sådan en stor verden kan være.
Du er på vej ud for at finde din far, undervejs kan du jo stortset gøre alt i dette spil, besøge byer, drikke dig stiv, have sex med damer o.s.v.

Grafikken i fallout 3 er helt fantastisk. Der er ikke mange grafiske fejl hvis du spørger mig og jeg synes det hele er med til at give den der... jeg er alene i verden selvom jeg godt ved jeg ikke er det stemning.

Hvis det hele skulle blive FOR uhyggeligt og stille ka du altid stille ind på din pit-boy som er din tro væbner du har rundt om armen, her kommer igen en fed side til spillet. Der er nogle radiostationer i Fallout 3 som din pit-boy ka opfange så du ka gå og høre musik og krigspropaganda mens du vandrer alene rundt i verden... men det skaber samtidig en uhygge når du pludselig opdager radioen knaser og du er kommet ud for radioens signal.

Spillet har virkelig sin styrke i om du vil være god eller ond, alt dette forgår på hvordan du svarer folk og dine handlinger.
Du kan jo vælge at slå folk ihjel som rent faktisk har utrolige vigtige informationer til dig.
Du kan via dine skills i speech som du SELV kan regulere alt efter når du stiger i level have en fantastisk overtalelsesevne.
Jeg fik overtalt en junkie til at quitte stofferne og være ærlig overfor sin familie foreks.

Spillet blæste mig væk da jeg lavede en meget ond handling, da jeg havde sat mig for at være mere ond end god. Jeg gik rundt i byen Megatron og så udbudet af quests indtil jeg stod foran Mr. Burke som gav mig muligheden for at sprænge den kæmpe bombe i luften som byen Megatron er bygget omkring.
Så jeg satte den detonator på bomben som jeg lovede ham, mødte ham hvor jeg skulle og BANG dræbte 30 uskyldige mennesker for min egen ondskab og morsomhed.
Atom springningen var helt fantastisk grafisk at kigge på.

So far Fallout 3 rammer 9/10 hos mig...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her