kornrocks's blog
20-10-2008 - 21:26

Far Cry 2 Part 1.

Der vil ikke være nogle spoilers i denne blog, blot min bedømmelse af spillet som jeg kommer videre i spillet. Selvfølgelig fortæller jeg lidt af "historien" men intet VIGTIGT som gør det store ved jeres oplevelse af spillet.

Spillet lægger ud med en lækker tutorial som man starter ud i denne dejlige ørken som er noget af et mysterie at finde rundt i, dette er ikke dårligt overhovedet... blot noget for mig som er med til at give spillet dybde.

Man starter ud med at man bliver taget til "fange" og man skal så lave nogle missioner for denne gruppe.
De første par missioner fungerer sammen med sin tutorial.
Undervejs i spillet snakker man med folk som så også bliver ens buddies som ka komme en til undsætning under diverse heavy cross fires som man nu engang ka komme under.

en ting jeg godt ka lide er allerede at man får en mission, pludselig ringer ens mobil og man får endnu en mission, så her kommer det så at man ka vælge om man vil følge den ene misson linie eller den anden, det ka jeg godt lide da det ikke gør at man føler man følger spillet i en LANG linie.

AI'en virker utrolig skarp og grundig for en gangs skyld. JEg prøvede i en situation da jeg skal krydse en grænse at jeg bliver haglet ned med skud og må flygte IND i junglen med fulde firspring, da min bil er ved at eksplodere og jeg har 4 mand i hælene.
Jeg finder et sted at lægge mig til ro og lade det hele falde helt stille hen.
Jeg tænker som man nu engang tænker, roen har lagt sig, ens fjender har forladt området og er væk. WRONG. De ligger pænt rundt omkring i buskene og venter på du sniger dig frem igen, så pludselig er du på spring igen og må pludselig finde en anden vej at flygte igennem.
Dette synes jeg er en fantastisk del af spillet, endelig føler man sig forfulgt i ingenmands land og man er "alene".

AI'en virker utrolig intelligent, istedet for de bare spæner rundt og skyder som en gal, så angriber de dig, men svarer du igen med ild løber de i dækning, venter til der kommer ro på eller forstærkning og så går de til angreb igen.

Endnu en fed ting er jeg prøvede at skyde en i benet, han sank til jorden og roligt som skuddene havde lagt sig kunne man høre nogle folk liste omkring en, og pludselig dukker der 2-3 af hans venner op som prøver at komme ham til undsætning, istedet for at skyde på dem ville jeg teste deres måde at reagere på så da de havde løftet ham lidt op skød jeg kort op i luften, hvilket resulterede i den fede reaktion ever. De smed ham til jorden og tog benene på nakken... DET kan jeg lide.

Det var part 1.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her