kornrocks's blog
25-02-2009 - 22:49

Killzone 2

efter jeg har brugt de sidste par dage til at gennemføre Kill Zone 2. Så jeg frem til at serverne sku åbne idag til noget online gaming. loggede på kl 19:30 og nåede præcis at være med i en battle, derefter gik serverne ned og har været ned lige siden.

Det er bare ikke iorden at den slags sker på release date... Selv microsoft har været klar på store dage som foreks Halo uden problemer, så burde det også være iorden med killzone 2. Det  burde ikke komme som et chok for dem at folk har villle spille.

Vi har siddet 7 venner hele aftenen og forsøgt at connecte til deres servers... nu er kl 22:47 og stadig intet held...

Det er en om'er Sony.
21-02-2009 - 17:12

Weekenden...

Endelig har man en fri weekend uden nogen planer overhovedet. Så igår aftes startede jeg på Uncharted da folk havde fortalt mig at hvis man kunne lide Indiana Jones så var dette et godt spil.. og ja det er det i den grad, kan godt være det ikke udfordrer en helt vildt, men det er den slags spil hvor man bare VIL videre for at senæste cutscene da historien for mig er RIGTIG god.

Iaften og i nat skal nok bare stå på Killzone 2, og regner da også med det meste af imorgen kommertil at stå i Killzone 2's tegn.


12-02-2009 - 20:22

Fredag Den 13.

Ja nu er jeg på vej til en forpremiere på Fredag den 13, den nye remake... glæder mig som et lille barn :D

HAr lige siden jeg var ganse lille purk været glad for disse film.

Skal nok komme med en update om hva jeg synes senere :D
06-02-2009 - 23:22

Ved ikke hvad overskriften skal være?

Jeg bliver sikkert skudt ned og trampet på for at skrive dette, men som mange allerede har opdaget er det sjældent jeg holder min kæft når der er noget jeg føler er forkert o.s.v.

Jeg synes det er meget forkert at gå ned og købe 2 eksemplarer af det samme spil for 80kr og så sælge det herinde for omkring 250 eller mere.
Jeg ved udemærket godt at der INTET forkert er i at købe flere eksemplarer af forskellige spil fordi man vil tjene på det, men jeg ved også godt hvor trist jeg ville være hvis jeg stod og manglede lige præcis det spil og kommer op til kassen, og ham foran mig står med 2-3 eksemplarer af samme spil.

Men at man så logger på herinde og ser at en sælger det for en overpris, det synes jeg er SÅ usmageligt, dette er et godt community hvor folk er super gode til at hjælpe hinanden med ALT efterhånden... hvorfor prøver man at tage røven på selvsamme mennesker?

Jeg fatter det ganske simpelt ikke.. Ligesom folk der køber 8 billetter til en koncert... bare fordi de kan!! Uden egentlig at have behov for dem... igen den slags mennesker skal have en varm metalpind stukket op i urinrøret... (eller bare en lussing) :) Jeg synes det er så nederen at vi er blevet en nation af "Vi tænker bare KUN på os selv".

Sorry ved slet ikke hvor jeg skal begynde... andet end det pisser mig af at se.
11-11-2008 - 13:39

WOTLK

Så sidder jeg med min Collectors Edition... NAM NAM ;D
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her