Koolkaw's blog
10-09-2009 - 19:08

De fascistiske tangenter


Lyt godt efter tonen i dansk politik, se på deres udspil og hvilken stilhed der ligger sig over Christiansborg når der bliver lavet det ene fascistiske udspil efter det andet.

Det er blevet mode, og det er bestemt tabu at abstrahere overfor de borgerliges forsøg på at overgå hinanden med udspil der skal ”fremme” integrationen, men det nye er at det ikke kun er de blå legesvende der spiller med på disse tangenter i Danmark, Socialdemokraterne og SF står nu også bag klaveret når der skal spilles genkendelige sange fra Christiansborg om hvordan man vil håndterer problemet med disse nytilkomne mennesker der åbenbart strukturelt prøver at nedbryde vores samfund..

Især i denne tid hvor at tingene kører dårligere for den gennemsnitlige danskers liv, dagligdagen er blevet mindre farverig og de klamrer sig til deres penge, kan de nytilkomne virke som en sten i skoen, noget man bør frygte.


Her ligger alle stemmerne, udnyt den danske mentalitet og ansvarsfralæggelse, hvis ikke du gør det gør de andre partier det.. Sådan ser SF, DF, Socialdemokraterne, Venstre og ikke mindst Konservative på det.. Konservative har endda direkte prøvet at skubbe DF væk fra klaveret og prøvet at pådutte sig denne ekstra ordinære tone der skal bruges, med lovforslag man ikke ved om man skal grine eller græde af.. For hvor at konservative bare smider populistisk fis ud i debatten, giver det mere rum til DF at komme med endnu dristigere forslag, der ligner en reform dannelse af et fascistiskstyrer.. samtidig står Villy og Helle og tysser af alle de små rebeller i partierne der mener at nok, er nok..

Ja og Birthe pigen spiller da også med og rammer den kynisme danskerne så godt kan lide.. En rigtig følelseskold kælling der kan tage sig af de mennesker vi danskere ikke bryder os om, og som ikke er blevet håndvalgt af gud til at leve her i landet, undermenneskerne der konstant prøver at tage alt fra os, alt hvad vi elsker bl.a. vores dejlige danskhed.

For befolkningen ønsker strammere udlændinge politik, de ønsker at presse citronen og se hvor tæt på grænsen man kan gå. Og for at være ærlig der er ingen grænse det har vi jo set utallige gange i historien.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.