kofoed's blog
13-01-2012 - 22:37

How to Netflix

Efter lidt snak om Netflix her på forumet, så ville jeg da lige lave en lille guide der viser hvordan kan du gøre brug af det her hjemme i Danmark, på din xbox360, PS3, Apple tv, Smart TV eller hvad der nu ellers virke til Netflix.

Til at starte med skal du have en US xbox bruger, hvis du ikke ved hvordan du får det, så google det, men med den kan du download Netflix app, også kan du endda starte det fra din danske bruge når du får sat det hele op! Du kan også bruge Hulu Plus, og andre US only ting med denne guide.

Efter du har fået hentet Netflix' xbox app, så skal du få din xbox til at tro at du er i USA, det er skam ikke så svært igen, det hjælper hjemme siden http://www.unblock-us.com/ dig nemlig med. Men her kommer det step by step.

1. Gå ind på http://www.unblock-us.com/ . Det koster 5$ om måneden at bruge, dog er de første 7 dage gratis, så du kan lige se om det virker først :-)

2. Du tilmelder din e-mail der inde, hvor du så vil få en email, med et link, som giver dig 2 DNS-numre, du skal også lige huske og trykke på "Check Service", for at starte din trial.

3. De 2 DNS-numre, skal du have ind i network settings i den enhed du skal bruge, du kan også bruge det ved din router, men ville jeg ikke bruge. Det er kun din DNS-adresse du skal rette i, gør ingenting ved din IP-adresse, Undernetmaske, Standardgateway. Nogle gange skal man reboot den enhed man skal bruge, før det virker.

Sådan nu skulle du Netflix gerne tro, din computer er i USA, so far so good.

4. Nu hopper du ind på Netflix, og opretter en bruger, det koster 8$ om måneden, du skal vist nok bruge en adresse fra USA, for at oprette en bruger, det kan du finde på google maps eller fakenamegenerator.com, men ellers skulle det være ret let.


5. start din xbox op, og indset de samme DNS-numre i din xbox network settings, og du skulle gerne kunne logge på din netflix fra din xbox! Prøv og genstart din xbox hvis det ikke virker første gang.

Denne guide er lavet fra the top of my head, så kan lidt være nogle fejl, der er masser guides inde på unblock-us.com for en masse enheder, men for mange ting er det sgu lige ud af vejen, så det er til at finde ud af. Kan du ikke få det til at virke, så skriv her, så prøver jeg og hjælpe med det ;-)
24-04-2010 - 16:35

GBA fundet frem!

Har i noget tid tænk på at finde min Game Boy Advance frem, som jeg ikke rigtig fik brugt meget tid på tilbage da jeg købt den for mange år siden, derfor skulle jeg måske prøve og finde dem frem og se om jeg ikke kan finde nogen af de gode spil til den.

Jeg har nemlig selv kun 2 spil til den:

- Golden Sun.
- Lego Island 2.

Jeg tror ingengang jeg kom igemmen nogen af spillene tilbage den gang, men har lige checket reviews på Golden Sun, så det er da helt sikkert et spil jeg skal prøve mig lidt med.

Men det er her jeg har brug for din hjælp! Håber nemlig der er en som man fortælle mig om hvor man kan købe GBA spil stadig, hvad for nogen spil der er must-have, eller måske nogen som har nogen af de rigtig fede spil jeg de gerne vil sælge, for det er sgu en skam jeg ikke har fået brugt mere tid sammen med min GBA, så det håber jeg da, jeg får lavet om på!
17-07-2009 - 00:11

Spilåret 2009

Kan ikke rigtig tage mig sammen til at sove, og skal på ferie imorgen til i Italien med 3 af mine venner, så ville lige lave en blog (min første her på siden), om hvad for nogle spil jeg ser frem til i 2009.

Indtil nu synes jeg det har været et rigtig dårligt spilår hvor kun få spil har rigtig sagt mig noget (snakker dog kun om retail spil, da der har været nogle okay arcade spil, og noget okay DCL, men nok om det), har kun købt 3 spil fra iår af, men ser ud til at slut godt af med:


 - Wolfenstein

Har altid synes godt om Wolfenstein, og har spillet det meget da jeg har helt lille (Wolfenstein 3D, self), så skal helt sikkert holde øje med dette spil.

 - Halo 3: ODST

Halo 3 sagde mig ikke så meget, men da jeg sad og så E3 synes jeg alligevel ODST så fedt nok ud, så kunne være man skulle prøve det, det er dog ikke sikkert det bliver købt på dag en, så skal det være for der kommer et godt pre-order tilbud på det.

- Brutal Legend

Også et spil man skal holde øje med, så jeg tror kan gå hen og blive godt, men kan også gå hen og blive dårligt.

- Bioshock 2

Ser dog ikke ud til vi skal være sikker på den udkommer ud, men 1'eren var jo super, så tror helt sikkert også 2'eren bliver et topklasse spil.

- Max Payne 3

Endnu en gammel serie der kommer tilbage, og Max Payne var super fedt tilbage i de gode tider, dog ser 3'eren ikke ud til bare blive mere af det samme, men noget ret nyt noget, noget som jeg er sikker på RockStars kan gøre godt.

- Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Dem der har set E3 demoen af spillet ved hvis godt hvor fedt dette spil ser ud, en af de helt store spil som udkommer iår, som helt sikkert også skal købes!

- The Saboteur

Kendt ikke rigtig noget til det før E3, men synes alligevel det så ud som et spil der kunne blive godt, men kan også gå hen og blive alt for meget af det samme, så vi må håbe på det bedste!

- SAW

Har et lille håb om at Konami kan lave et godt spil ud af det her, som jeg ikke synes Konami er blivet bedre med tiden, med deres SH og PES der bare bliver dårligere og dårligere for hver spil de udgiver, men kan meget godt lide SAW filmene, så har et lille håb til spillet.

- Call of Duty: Modern Warfare 2

Endnu en af de helt store spil som udkommer ud, det skal der helt sikkers bruges mange timer på!

- Assassin's Creed 2

1'ern var super flot lavet, og var sjov nok, dog var det meget af det samme, håber det er blivet lidt bedre til 2'eren og vi får et af året bedste spil ud af det ! :)

- Mafia 2

Som vi heller ikke er sikker på der udkommer iår, men hvis det gør er det helt klart det spil jeg ser mest frem til iår, 1'ern husker jeg stadig, den stemning som det havde finder man sgu ikke andre steder!

Så ser ud til vi slutter godt af på spilåret 2009 alligevel, for ikke sige vi nok også skal starte godt op på 2010 med Mass Effect 2, Alan Wake og måske Bioschock 2 og Mafia 2.

Jeg har helt sikkert glemt nogle super spil, det var lige dem jeg kunne kende/så frem til ved at kigge på ToTheGame's list.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her