klingaa's blog
11-02-2008 - 08:06

Portal Mod idé UPDATE!


Jeg har haft denne mod idé i cirka en måned,
og vil lige gerne have jeres mening om det
kunne blive til noget fedt ;D


En Portal mod Idé:


PORTAL OLYMPICS

Portal Tag Game (Portal Fangeleg): Alle har en Portal Gun. Der er en der er den, og den der er den løber en smule hurtigere en alle de andre. for at fange en skal du bare røre personen. Alle kan skyde en orange og en blå Portal.

Portal Run (Portal Løb):
Alle har hver sin bane, og man bruger en Portal Gun til at skyde sig hurtigere frem.


Portal Enemy (Portal Fjende): Portal Enemy er noget ligende half-life 2 modden: The hidden, men lidt anderledes. Der er en der er Enemy, og det er den har har en Portal Gun, enemy er ikke usynlig, den har to flashbangs og kan skyde en orange og en blå portal. Dens Portal Gun kan give et Voldsomt stød som Menneskerne kan dø af og så er Enemy hurtigere er menneskerne. Alle de andre er Mennesker, med våben og udstyr. De kan se Enemy men kan ikke se dens portaler. For menneskerne gælder det om at udrydde Enemy, og for Enemy gælder det om at udrydde Alle menneskerne.


Portal Trap (Portal Fælde): Lok andre ind i dine fælder. Lav en Portal til et bassin fyld med lava og skub dine modstander der ned. Eller snyd dine venner med at samarbejde om en fælde og skub din ven ned i fælden til sidst. Eller skyd en portal under en så han falder ned i en fælde.


Portal Handball (Portal Håndbold): Der er brug for en masse samarbejde i Portal Handball. Der er en der holder bolden, mens at boldholderens holdkammerater skyder portaler i gulvet eller vægge så de score på en fed måde. Målmanden kan kun parere ved at stille sig foran bolden. Når ens hold ikke har bolden kan de ikke skyde portaler, men de kan fange bolden.

Portal Snake (Portal Snake 2 spil): Alle spillere sidder i en bil som starter med at køre når en runde starter og den stopper ikke. Man styrer bilens retninger og sigter sine portaler på væggene samtidig, så man kan køre ind i sin ene portal og ud af sin anden.


Jeg har omkring 20 andre gamemodes idéer,
men dem kan i få en anden gang.


Hvis der er nogen der gerne vil være med til at lave det her projekt kunne det være super, ellers søger jeg bare efter nogen på moddb.com

[UPDATE]: Har ligge blogget to ekstra gamemodes "Portal Handball" og "Portal Snake"
Følg Xboxlife her