klingaa's blog
27-06-2007 - 21:26

Rush Hour 3Ja du læste rigtigt! D

Da jeg var inde og se Die Hard marathon, så jeg en trailer til Rush Hour 3.
Den har præmiere den 14. September her i Danmark
det skal også siges at simpsons the movie har præmiere den 27 Juli og Reno 911 har præmiere den 20 july og alle tre film skal jeg se!!!! :D


Rush Hour 3 Trailer


Reno 911 Trailer

27-06-2007 - 13:02

DIE HARD 4.0

YIPPEE KI YAY MOTHER FUCKER!!!!
Var inde på fisketorvet og se Die Hard Marathon. Vi startede klokken 17 med den første Die Hard film og så 2'eren og 3'eren til klokken 23:50 og så kom filmen vi endelig havde ventet på! DIE HARD 4.0.. men jeg og vennerne var pisse trætte efter tre Die Hard film. Og vi var sgu tæt på at falde i søvn på Die Hard 4.0 selvom at det var det vi havde ventet på.Men det fede ved biografen var at vi alle købte en 1,8 liter Coca-Cola Zero og en GIGA stor Popcorn "spand";D.. det var sgu det største popcornsbæger jeg nogen sinde havde købt. eller ikke lige så stort da jeg besøgte Fedme U.S.A. ;D. Og der var en fed stemning i Biografsalen, at vi alle klappede da vi hørte de fem traditionelle, ventede og magiske ord: YIPPEE KI YAY MOTHER FUCKER!!!! ;D.og klappede på fede stunts og personer. men så blev det sgu lidt irriterende til sidst: der var bare en fuld idiot da bare klappede NO MATTER WHAT! men da fulderik'ken faldt i søvn tilsidst blev der endelig stille og selvfølgelig nogle grin til vittighederne.

men alt i alt var det en fed oplevelse og den var fedest for mig da jeg ikke havde set nogen at filmene, så det var helt nyt for mig at se filmene. men efter at havde set dem, skal jeg sgu ha' skaffet de 3 første film og 4'eren når den udkommer.

nå men den nederen med turen hjem var at vi havde bestilt en taxa da togene ikke gik. Vi havde bestilt to taxaer: en til Farum og en til Værløse. Men vi blev nød til at betale 100 kr ekstra i takst da filmen varede længere end vi havde forventet.

Men til dem der skal se Die Hard 4.0 så er det ihvertfald noget for pengene! :D

Så efter 2 gange 1,8 liter Coca-Cola ZERO , 1 Giga bære popcorn og en stor potion Nachos med smeltet ost var jeg mæt og tæt på at brække det hele op igen og fuldstændig smadret og træt og kommer hjem klokken halv 4 om natten og står op klokken 8 om morgen da jeg skal til bogaflevering. Selvom bogafleveringen kun tog 3 minutter så skulle man alligevel være der klokken 10 og det er bare NEDEREN!

Og nu er jeg her klokken 13 og skriver min første blog og kan ethvert øjeblik falde i søvn. og har stadigvæk Cola smagen i munden selvom at jeg har børstet tænderne 3 gange for at få smagen væk, da jeg bare ikke har lyst til sodavand efter over 4 liter Cola (2x1,8 L og 0,5 L på Mcdonalds).

Nå men håber at I kan lide mit første blog indlæg

OG PS. som en fed detajle så er Gears of War også med i filmen (4'eren)

nå ja! hehe.. hva filmen handler om! ja jeg er mega dårlig til at skrive om film men den handler om at den gruppe Computer hackere der destruere hele USA med bomber og trusler og alt andet.. BARE SE FILMEN !! ;D;D hehe.. det er verdens fedeste film nogensinde :D
Følg Xboxlife her